tamam canımbildirimler bu sayfaya yapılıyor canım
Howl'un Kitap Bildirim Topiği 🏰
Merhaba kitap severler, Bu topik sadece bildirim içindir. Konuda sohbet etmek yasaktır. Bitirdiğiniz kitapları sıra numarasıyla eklemeniz lazım Sadece bitmiş kitapları yazın lütfen Hayırlı olsun :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: MART AYI LİSTESİ Kitap Sayfası...www.kadinlarkulubu.com
ben bildirim yapmıştım canım. beni eklememişsinMerhaba arkadaşlar,
İlk önce topiğimizin adının anlamını paylaşmak istiyorum. İsim annemizMehfam çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2731446
ÜYE 2021 OKUMA HEDEFİ OKUNAN KİTAP KALAN KİTAPC Calcifer 50 5 45Mehfam 75 13 62H M 40 13 27kk birinci noteri 75Less-is-More 30 4 26Kitapkurdu60 25A Atesbocegi5 25 3 22Life light 60 10 50Alp_BuRc 30 3 27M mehlika nur 15 2 13WunderLost 60 9 51Oriana 30 5 25minseo 25 3 22Margaret Hale 25Levaiz 60 6 54Eleadora 100 10 90Stevya 100Night owl 50D dolunay10 48 4 44Jawlensky 25 1 24pawlover 50WOMAN 50 2 48turuncukedininannesi 50 7 43Kukrim 50 3 47eylulcmre 30isabel 75 2 73C Capanin Gururu Teyom 40beatitude 30 6 24U UcanSupurge 30 8 22K Kitapkontesi 50 8 42Polo33 15yet07 24Natsume 50 8 42D dgdln 52 14 38MelodiminEsi 30 8 22Limonsuzzcay 12benkahvecanavari 60 1 59T Tamam 60dayler dayler 45 3 42Jasminla 100
Bu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. Tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
4. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
5. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
6.Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
7. Altını çizdiğimiz ve bizi etkileyen cümleleri, alıntılarımızı paylaşacağız inşallah
-----Bitirdiğiniz kitapları Ferfecir Kitap Bildirim Topiğisayfasında sayısıyla birlikte paylaşım yaparsanız listeye ekleyebilirim----
2021 YAZARLARI
OCAK Oğuz ATAY ŞUBAT Wirginia WOLF MART Sait Faik ABASIYANIK NİSAN Tom ROBBİNS MAYIS Hüseyin Nihal ATSIZ
Gelmekten çekinmeyin. Kapımız kitap severlere sonuna kadar açık
2021 AYLIK ORTAK OKUMALAR
Ocak Ayı Ortak Okuma Fareler Ve İnsanlar - John Steinbeck Şubat Ayı Ortak Okuma Anna Karenina - Lev Tolstoy Mart Ayı Ortak Okuma Demir Ökçe - Jack London Nisan Ayı Ortak Okuma Huzur - Ahmet Hamdi Tanpınar
Ekledim canımben bildirim yapmıştım canım. beni eklememişsin
Tatlım Aralık ayında 3 kitap okumuştum bildirim yapmıştım.Günaydın Kitap kurtları,
Gün içerisinde bildirimlere bakacağım. Bildirim yapmayanları listeden çıkaracağım. Sitede problem olduğu için ilk sayfayı düzenleyemiyorum
‼ Lütfen bildirim yapmayan bildirimlerini bugün yapsın ki listeyi düzenleyebileyim
Mehfam 13 kitap
H M 13 kitap
kk birinci noteri
Less-is-More 4 kitap
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5 3 kitap
Life light 10 kitap
Alp_BuRc 3 kitap
M mehlika nur
WunderLost 9 kitap
Oriana 5 kitap
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora 10 kitap
Stevya
Night owl
@succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi 7 kitap
Kukrim 3 kitap
eylulcmre
isabel 2 kitap
C Capanin Gururu Teyom 6 kitap
beatitude
U UcanSupurge 8 kitap
K Kitapkontesi 8 kitap
Polo33
yet07
Natsume 8 kitap
D dgdln 14 kitap
MelodiminEsi 8 kitap
Limonsuzzcay
benkahvecanavari 1kitap
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
D dolunay10 4 kitap
astrojurnal
@Samsonn
Tamam canım benimTatlım Aralık ayında 3 kitap okumuştum bildirim yapmıştım.
Ocak ayı içinde 3 kitap başlamıştım ama bitiremedim.
MerhabaMerhabalar, beni de aranıza alır mısınız? Bunun için ne yapmam gerekiyor?
okudum, ilginiz için çok teşekkür ederim.Merhaba
İlk sayfayı okudunuz muokuduktan sonra size ayrıntıları aktarayım
Vakit olsa 100 sayfa da okunurGideyim de 50 sayfa Anna okuyayım
Hoş buldum Zehracığım, böylesi güzel bir topiği tavsiye ettiğin için çok teşekkür ederim.
Estağfirullah canım bol bol okumalarHoş buldum Zehracığım, böylesi güzel bir topiği tavsiye ettiğin için çok teşekkür ederim.
Yine de çoğulOcak ayı okuduğum kitaplar
Kitaplar dediysem iki kitap sadece
Ateşböceklerinin mevsimi
Veba
Siz gurubun ilk sayfasını okuyun C Calcifer size diğer bilgileri iletir. Hoş geldinizMerhabalar. Bende katılabilir miyim? Bugünden itibaren bitirdiğim kitapları bildirim sayfasında paylaşacağım sanırım. Ama kitap bittikçe mi yoksa ay sonunda mı onu anlamadım. Burada da sohbet edip kitaplar ile ilgili yorumlar yapıyorsunuz doğru mu anladım. Ve bildirim için belli bir gün var mıdır belirli. Yani cuma günleri ne yaptınız neredesiniz bildirin gibisinden. Emin olmak adına soruyorum.
Gunaydin herkese ❤ birinci, ikinci ve ucunculeri tebrik ediyorum. Darisi basima
Günaydınnnlllarrr kitap kurtları
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
D dolunay10
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
eylulcmre
isabel
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
astrojurnal
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
OCAK AYI BİRİNCİSİ : 14 kitap ile D dgdln
İKİNCİLERİ :Mehfam H M
ÜÇÜNCÜLERİ :Life light Eleadora
OCAK AYINDA TOPLAM OKUNAN KİTAP SAYISI
166 ADET
Hepinizi tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?