Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyi
Bildireceğiz çok anlamadım. Ama yıllık. Hedefim 30
Şu ana kadar iki kitap okudum
Ateşböceklerinin mevsimi
Veba
Şu an üçüncü kitabım Branderburg sayfa 140.
teşekür ederim

Neyi
Bildireceğiz çok anlamadım. Ama yıllık. Hedefim 30
Şu ana kadar iki kitap okudum
Ateşböceklerinin mevsimi
Veba
Şu an üçüncü kitabım Branderburg sayfa 140.
teşekür ederim
bildirim topiğimiz burası. Okuyup bitirdiklerimizi o sayfaya yazıyoruz.

Evet ya D dgdln maşallah canım
Tabi @_Reyyan ve @H M de çok güzel okumuşlar

Ben demiştim vardır diye Başka da gizli okuyan çıkabilir. Yarın ilk 3ün madalyasını verelim artık

Bu arkadaslara bi kac örgü , dizi, film sayfasi mi onersek napsak
Kızlar birinci ben değilim. Geçen hafta kim olduğunu hatırlamıyorum 16 kitap okudum demişti o şimdi 17-18 olmuştur ama ben olsaydım mutlu olurdum siz yine de beni kalbinizin birincisi olaraktan tütün

Ocak ayında okumuştun diye hatırlıyorum canım sanki
evet 3 kitaba başladım ama hiç biri bitmedi sayılır mı onlar? tam dayaklığım ya eskisi gibi yoğun da değilim okusam vaktimde var ama hiç bişey içimden gelmiyo bu ara

evet 3 kitaba başladım ama hiç biri bitmedi sayılır mı onlar? tam dayaklığım ya eskisi gibi yoğun da değilim okusam vaktimde var ama hiç bişey içimden gelmiyo bu ara
O zaman listeden silmiyorum seni canım. Tamam bitmemiş ama okuyorsun sonuçta ve sohbete de katılıyorsun. Mazeret de bildiridin

Kızlar birinci ben değilim. Geçen hafta kim olduğunu hatırlamıyorum 16 kitap okudum demişti o şimdi 17-18 olmuştur ama ben olsaydım mutlu olurdum siz yine de beni kalbinizin birincisi olaraktan tütün
Listeye göre sensin canım şu anlık. Yarına kadar bildirim olmazsa 1. ilan edeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…