- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Bu arkadaslara bi kac örgü , dizi, film sayfasi mi onersek napsak
Nasıl 22 yaKaldı 22eline Sağlık calci
Hedefler az kaldıNasıl 22 yabu hesaba göre 3 ay sonra hedefin bitiyor
Calci bu arkadaşlara çaktırmadan hedef mi eklesek ne dersinHedefler az kaldı
topiğin marifeti benceSanki hedefler az gibi dimi
yok bacım onların hızını biz zor keserizBu arkadaslara bi kac örgü , dizi, film sayfasi mi onersek napsak
Allah arttirsin ne diyimtopiğin marifeti bence
yok bacım onların hızını biz zor keseriz
Şubat ayında anca bir kitap okurum diye şey ettiydimNasıl 22 yabu hesaba göre 3 ay sonra hedefin bitiyor
BilemedimŞubat ayında anca bir kitap okurum diye şey ettiydim
NeyiGünaydın Kitap kurtları,
Gün içerisinde bildirimlere bakacağım. Bildirim yapmayanları listeden çıkaracağım. Sitede problem olduğu için ilk sayfayı düzenleyemiyorum
‼ Lütfen bildirim yapmayan bildirimlerini bugün yapsın ki listeyi düzenleyebileyim
@_Reyyan 13 kitap
@H M 13 kitap
@samdan
@Less-is-More 4 kitap
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5 3 kitap
Life light 10 kitap
@Ozlemlerhayallar 3 kitap
@mehlika nur
@WunderLost 9 kitap
@Oriana 5 kitap
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora 10 kitap
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi 7 kitap
@kukrim27 3 kitap
@eylulcmre
@isabel 2 kitap
@teolog8579 6 kitap
beatitude
U UcanSupurge 8 kitap
K Kitapkontesi 8 kitap
@Polo33
@yet07
@Natsume 8 kitap
D dgdln 14 kitap
MelodiminEsi 8 kitap
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari 1kitap
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@dolunay10 4 kitap
@astrojurnal
@Samsonn
bildirim topiğimiz burası. Okuyup bitirdiklerimizi o sayfaya yazıyoruz.Neyi
Bildireceğiz çok anlamadım. Ama yıllık. Hedefim 30
Şu ana kadar iki kitap okudum
Ateşböceklerinin mevsimi
Veba
Şu an üçüncü kitabım Branderburg sayfa 140.
teşekür ederim
Ben demiştim vardır diyeBaşka da gizli okuyan çıkabilir. Yarın ilk 3ün madalyasını verelim artık
Kızlar birinci ben değilim. Geçen hafta kim olduğunu hatırlamıyorum 16 kitap okudum demiştiBu arkadaslara bi kac örgü , dizi, film sayfasi mi onersek napsak
evet 3 kitaba başladım ama hiç biri bitmediOcak ayında okumuştun diye hatırlıyorum canım sanki
O zaman listeden silmiyorum seni canım. Tamam bitmemiş ama okuyorsun sonuçta ve sohbete de katılıyorsun. Mazeret de bildiridinevet 3 kitaba başladım ama hiç biri bitmedisayılır mı onlar? tam dayaklığım ya eskisi gibi yoğun da değilim okusam vaktimde var ama hiç bişey içimden gelmiyo bu ara
Listeye göre sensin canım şu anlık. Yarına kadar bildirim olmazsa 1. ilan edeceğimKızlar birinci ben değilim. Geçen hafta kim olduğunu hatırlamıyorum 16 kitap okudum demiştio şimdi 17-18 olmuştur ama ben olsaydım mutlu olurdum siz yine de beni kalbinizin birincisi olaraktan tütün
Olmadı gelecek aylara bakarızListeye göre sensin canım şu anlık. Yarına kadar bildirim olmazsa 1. ilan edeceğim
Anlaştık bu ay bitircem elimdekileri söz vereyim de tutmak zorunda kalayımO zaman listeden silmiyorum seni canım. Tamam bitmemiş ama okuyorsun sonuçta ve sohbete de katılıyorsun. Mazeret de bildiridin
Sözünü aldım ben de o zamanAnlaştık bu ay bitircem elimdekileri söz vereyim de tutmak zorunda kalayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?