- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
- 158
Teşekkürler. Neyse 500 den iyidirUğultulu Tepeler benim elimde ki Can Yayınları Kadın Klasikleri 405 sayfa canım
Kızlar benim bebeğim bronşitolit oldu. Hastanede kalıyoruz. Durumu iyi merak etmeyin. Hırıltısının geçmesini bekliyoruz.
Bin Muhteşem Güneş kitabımı bitirdim burda. Çok beğendim. Şimdi Harry Potter ve Sırlar Odasına başladım. Boş durmaktansa kitap okuyorum iyi oluyor.
Bu süreçte sayfaya sık giremeyebilirim. Haber vermek istedim
Bonuscum nasilsinSana hep çok yükseliyorum calci biliyorsunama akşama iftara babam ve eşi var gece pilim bitmemiş olursa atarım yoksa yarına inş
Bonuscum nasilsinPilin bitmemistir inşallah
Senin iş kültür değil dimek
Ay noluyo noluyo yaaBen de İki Şehrin Hikayesi'ni aldım, bu ay yetiştirebilirsem okurum
Teşekkür ederim hamdolsun iyiyim. Gecen sefer düşünemedim kusura bakmaİyiyim aspasi sağol şimdi içimden geçtin aspasi gelmiş yine selam vermeyecek mi acaba diye düşünüyordum ki bildirimi gördüm. Sen nasılsın?
Sen de al demek oluyorAy noluyo noluyo yaa
Ben tamamen tesadüf almışım içime doğmuşAy noluyo noluyo yaa
Teşekkür ederim hamdolsun iyiyim. Gecen sefer düşünemedim kusura bakmaSen her zaman özel bir insansin benim icin
Çok heves ederek aldım ben bakalım ne zaman nasip okumakBen tamamen tesadüf almışım içime doğmuş
Allah razi olsun guzel insanBaya dert ettim kendime :) Zor zamandan geçiyorsun ne kusuru iyi ol da hep burda ol. Sen de çok özelsin ❤ jelibon kıvamına geldim bak
Bilmez miyimAllah razi olsun guzel insan
Bak sana guzel bir haber vereyim jelibonluktan lokumluga geç. Şanzelize Düğün Salonu dizi olacak dedi TufanGerci ben dizi izlemiyorum ama izleyenler icin soyleyeyim dedim
Ben sık uğrayamıyorum kaçırdım heralde bu mini ortak okuma mı böyle ya
Inşallah hedefine ulaşırsın. Keyifli okumalarBilmez miyimben kitaplarına sonradan ilgi duydum hep radyocuydu benim için.
Sırada 5 kitabı var sanırım okunmayı beklenen.
Son kitabı doğum günü hediyesi geldi arkadaşımdan. Bu sene hepsini okuyacağım inşallah
Ve inanamayan bizEn son 1 Ocakta kitap alan ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?