4buçuk. Geçti mi sonra mor takıntısıKaç yaşında?
Kitabı okuduğum sıralar benim kızçe de mora takıntılıydı
Çiçeklerin kitaptan da tatlı
Aralıkta ve Ocakta baya kitap almıştım. Söz verdim ve sözümü tutuyorumInşallah hedefine ulaşırsın. Keyifli okumalar
Ve inanamayan biz
Ooo çok iyiBen de İki Şehrin Hikayesi'ni aldım, bu ay yetiştirebilirsem okurum
İyi akşamlar.Eki Görüntüle 3229849
İyi akşamlar
Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
Irmak000
@Kukrim
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@mavi mucize
[USER=867960]@MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@Boncoboorkodos
@hande_buse
@koza16
28 ocakta da benEn son 1 Ocakta kitap alan ben
Bol bol verimli okumaların olsunAralıkta ve Ocakta baya kitap almıştım. Söz verdim ve sözümü tutuyorumokunacak kitaplarımı yarıya indirdiğimde Oğuza Atay alacağım bana da şevk oluyor olsun
Bence tekrardan okunacak kitaplardan. Ben de zaten senin önerinle okumuştum
Aslında doğaçlama gelişti topikte, birden okuyan sayısı arttı, artıyor. Sen de katıl bizeBen sık uğrayamıyorum kaçırdım heralde bu mini ortak okuma mı böyle ya
Teşekkür ederim canımÇiçeklerin kitaptan da tatlı
Maşallah diyelim.Allah seni de orkideni de muhafaza etsinAslında doğaçlama gelişti topikte, birden okuyan sayısı arttı, artıyor. Sen de katıl bize
Teşekkür ederim canım
Bu ara çiçeklerle aşk yaşıyorum, ofiste akşama kadar orkidemle bakışıyoruz, inşallah nazara gelmez
Eşim göndermişti çok değerli tabi ama çok sevmemdeki sebep sanırım emek verip karşılık almış olmam. Fazlaca ilgi gösterdim sonucunda bolca tomurcuklanıp çiçek açtığını görünce de çok mutlu oldumMaşallah diyelim.Allah seni de orkideni de muhafaza etsinÇicegini bu kadar sevmende gönderenin bi etkisi olabilir mi acaba Belki kendi kendine almışsindir o da en güzeli
Çok güzellerEleadora bir orkide değildir ama sukulent çiçeklerinin en güzellerinden olur kendisi ❤
Türk kahvesi eşliğinde okuyayım biraz
Çok güzellerilk kez böyle çiçek açan bir sukulent gördüm afiyet olsun ve keyifli okumalar
Güzelliği daim olsunEşim göndermişti çok değerli tabi ama çok sevmemdeki sebep sanırım emek verip karşılık almış olmam. Fazlaca ilgi gösterdim sonucunda bolca tomurcuklanıp çiçek açtığını görünce de çok mutlu oldum
Maşallah Bonus bu ne güzellik böyleEleadora bir orkide değildir ama sukulent çiçeklerinin en güzellerinden olur kendisi ❤
Türk kahvesi eşliğinde okuyayım biraz
Benim kızçe de aynı yaşta4buçuk. Geçti mi sonra mor takıntısı
Siyah dışında başka bir renk olsa belki bu kadar takmam. Resimler duygularını ifade etmede güzel bir araç bilip öğreneyim istiyorum. Umarım faydası olur kitabın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?