Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç yaşında?
Kitabı okuduğum sıralar benim kızçe de mora takıntılıydı
4buçuk. Geçti mi sonra mor takıntısı
Siyah dışında başka bir renk olsa belki bu kadar takmam. Resimler duygularını ifade etmede güzel bir araç bilip öğreneyim istiyorum. Umarım faydası olur kitabın

Inşallah hedefine ulaşırsın. Keyifli okumalar

Ve inanamayan biz
Aralıkta ve Ocakta baya kitap almıştım. Söz verdim ve sözümü tutuyorum okunacak kitaplarımı yarıya indirdiğimde Oğuza Atay alacağım bana da şevk oluyor olsun

Ben sık uğrayamıyorum kaçırdım heralde bu mini ortak okuma mı böyle ya
Aslında doğaçlama gelişti topikte, birden okuyan sayısı arttı, artıyor. Sen de katıl bize

Çiçeklerin kitaptan da tatlı
Teşekkür ederim canım
Bu ara çiçeklerle aşk yaşıyorum, ofiste akşama kadar orkidemle bakışıyoruz, inşallah nazara gelmez

Ben bir ara doğum sırası sonrası öncesi olabilir. Okuyamadığım sıralar burada sizleri takip ederken sürekli kitap ekleyip sipariş veriyordum okurum ileride nasıl olsa diye. İki Şehrin Hikayesi kitabını çooook derinlerde aldığımı hatırlıyorum ama net değil kafamda. Yarın bakacağım kitaplarıma. İnşallah vardır bende de. Yorumları güzeldi diye hatırlıyorum.

Maşallah diyelim.Allah seni de orkideni de muhafaza etsinÇicegini bu kadar sevmende gönderenin bi etkisi olabilir mi acaba Belki kendi kendine almışsindir o da en güzeli

Maşallah diyelim.Allah seni de orkideni de muhafaza etsinÇicegini bu kadar sevmende gönderenin bi etkisi olabilir mi acaba Belki kendi kendine almışsindir o da en güzeli
Eşim göndermişti çok değerli tabi ama çok sevmemdeki sebep sanırım emek verip karşılık almış olmam. Fazlaca ilgi gösterdim sonucunda bolca tomurcuklanıp çiçek açtığını görünce de çok mutlu oldum

Güzelliği daim olsun
Eleadora bir orkide değildir ama sukulent çiçeklerinin en güzellerinden olur kendisi ❤

Türk kahvesi eşliğinde okuyayım biraz
Maşallah Bonus bu ne güzellik böyle

Son bi söz yazip gideyim
"Çiceklerin açtığı yerde umutlar da canlanır "

Benim kızçe de aynı yaşta
Geçti geçti, bazı günler bazı renklere odaklanıyor ama genel olarak rengarenk takılıyor. Kendisi resim çizdiğinde üşendiğinden midir nedir daha kısıtlı renk kullanımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…