- 30 Aralık 2009
- 4.810
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.605
- 833
İsmet Ay.Filminde müjde ar dan başka kim oynuyor merak ediyorum aslında ama açıp bakmaya elin varmadı. Hüsrev Erol Taş mı acaba
Hayır asılıyorduMüebbet almıyor muydu yanlış mı hatırlıyorum
Filmi izlemedim ama burada Müjde Ar'ın oynadığını duyunca ben de Melek kadar küçük olamayacağını düşünmüştüm.İsmet Ay.
Müjde Ar filmde körpe değildi.
Kitabı okuyunca oturmadı filme.
Yok Yalçın ceza almıyor dedin ya ondan bahsediyorumHayır asılıyordu
Evet müebbet hapis almıştı yanlış hatırlamışımYok Yalçın ceza almıyor dedin ya ondan bahsediyorum
Sanki Hüsrev para veriyordu adamlara.Husrev adamlardan para alıyor muydu sadece tahrik olmak için mi yapıyor? Orasını kaçırdım ben. Paraya ihtiyacı yok sonuçta
Biz kadınlar cok hassas,narin,yeri geldiğinde sığınacak güven duyacak birilerine ihtiyaç duyuyoruz çünkü fıtratımız boyle,Rabbim böyle yaratmış O yüzden karşımıza her zaman iyi insanlar çıkarsın Allah. Bu duayı o kadar çok seviyorum ki çok şükür şu yaşıma kadar karşıma gerekli yerde gerekli zamanda ihtiyacını hissettiğim insanlarla karşılaştımYine bir kadın ve yine erkeklerin ağzındam çıkacak bir söze göre hayatı elinden alınacak kadınç kadınların kaderleri neden erkeklerin elinde? Yalçın, Hüsrev'i öldürdüğü halde ceza almazken Melek azmettirici sıfatıyla ölüme mahkum etmeleri
Okuyamadım maalesefAsılacak Kadın kitap yorumlaması saat 21.00"da yapılacak. Bol katılım bekliyorum
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
Para almamış halı daha sapıkça değil mi ya şunu yap bunu yap diye yönlendirmesi, her anını izlemesiSanki Hüsrev para veriyordu adamlara.
Zihnim Hüsrev i oyle bir pislik yapmış ki!
Küçük Oyuncu'yu okudum ben dePınar Kür'ün okuduğum ikinci kitabiydi. Daha önce Bir Cinayet Romanı ni okumuştum. O da güzeldi tavsiye ederim
Gunaydinn
Ekmekçizade Ahmet Paşa Tunca Köprüsü - Edirne
Ekmekçizade Ahmet Paşa Köprüsü ya da diğer adıyla Tunca Köprüsü 1608-1615 yılları arasında Ekmekçizade Ahmet Paşa tarafından Tunca Nehri üzerine yaptırılmıştır. Mimarı Sedefkar Mehmet Ağa'dır. 11 ayak üzerine 10 kemerli bir köprüdür. Yarısı ve ortadaki yazıtlı köşkü su taşkınlarıyla yıkılmış, 2008 yılında aslına uygun olarak restore edilmiştir.
Günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?