- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.097
- 598
Daha önceden söylemiş miydin canım, ben kaçırmışım sanırım. Evde değilim maalesef. Katılamayacağım sanırımAsılacak Kadın kitap yorumlaması saat 21.00"da yapılacak. Bol katılım bekliyorum
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
@Leyla nin Pembe Mantosu
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
@yet07
Keira-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
Istenmeyentuyy
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
Salı günü yazmışsın ben o gün il dışındaydım bakamadım. Yorumları okurum inşallahDaha önceden söylemiş miydin canım, ben kaçırmışım sanırım. Evde değilim maalesef. Katılamayacağım sanırım
İlk başta erkek bir yazar yazmış gibiydi. Faik irfan kendi yaşadığı hayatı Melek ğzerinden hıç alıyormuş gibi suçlamasına sinir oldum. Kanunu adamı gerçekleri ortaya çıkarır bu direk kadını suçluyor.Ben baslamak istiyorum. Asılacak kadın beni okurken zorlayan bir kitap oldu eminim hepimiz için öyledir. Hatta bi ufak ara verip sonra devam edebildim kitaba. Kitap üç farklı karakter tarafından anlatılıyor. İlk anlatıcıyı bir kaşık suda boğasım gelmişti. Bir kadının kimsesizliginden caresizliginden en fazla ne kadar yararlanilabilir malesef bize gösterdi yazar
Çünkü kendi pislikleriyle yüzleşmek zor gelmiştirAsılacak Kadın biraz da farkındalık kitabı bence. Yasaklanması ne kadar gerizekalıca. Toplumun yaralarına parmak basınca biyerlerden elbet ses gelecekti. Bir kadına yapılanlar, onu görmezden gelmek, acı çektirmek, sadistçe yaralamak gözardı edilip en salakça nedenden ötürü okuyanları tahrik ediyor sebebiyle bir süre yasaklanmasına inanılmaz sinirleniyorum.
Sussan da suçlusun konuşsan daİlk başta erkek bir yazar yazmış gibiydi. Faik irfan kendi yaşadığı hayatı Melek ğzerinden hıç alıyormuş gibi suçlamasına sinir oldum. Kanunu adamı gerçekleri ortaya çıkarır bu direk kadını suçluyor.
Kaldı ki Melek'in yaşadıkları ortaya çıksa da yine suçlu o olurdu. Tepki verseydi sesini çıkarsaydı gönlü vardı demek ki derlerdi
Almıyordu sanki ben de hatırlamıyorum para mevzusunun geçtiğini.Husrev adamlardan para alıyor muydu sadece tahrik olmak için mi yapıyor? Orasını kaçırdım ben. Paraya ihtiyacı yok sonuçta
Sapıklıktı yaptığı. Gece mahalleye gidip adam seçiyorduHusrev adamlardan para alıyor muydu sadece tahrik olmak için mi yapıyor? Orasını kaçırdım ben. Paraya ihtiyacı yok sonuçta
İrfan eşine bile güvenmiyordu, kız başkasını severken irfan bir şekilde kızla evlenmişÇok sarsıcı, üzücü bir kitaptı. İlk iki bölüm bilinç akımı tekniğiyle yazılmış olmasına rağmen kolay okunuyor ve oldukça akıcı.
İrfan tam bir kadın düşmanı. Çocukluğunda yaşadığı tüm olumsuz duyguları yetişkin hayatına taşımış.
Melek'in her şeyi kabullenmiş olması o kadar pasif olması beni rahatsız etti açıkçası.
Yalçın'ın kendisiyle ilgili yaptığı öz eleştiriler çok yerindeydi.
Müebbet almıyor muydu yanlış mı hatırlıyorumYine bir kadın ve yine erkeklerin ağzındam çıkacak bir söze göre hayatı elinden alınacak kadınç kadınların kaderleri neden erkeklerin elinde? Yalçın, Hüsrev'i öldürdüğü halde ceza almazken Melek azmettirici sıfatıyla ölüme mahkum etmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?