Hiç bilmediğim bir kitap... Dikkatimi çekti msjinizEvet. Aslında param yoktu. Kitapçı mutlaka alıp okumalısınız. Mutlaka içinize değecek, etkileyici sofileri anlatan bir kitap dedi. Ben de eksiye girdim
TeşekkürlerDoğumgünü geçmiş arkadaşlara sağlıklı ömürler dilerim,gelecek doğum günü yakın olan herkesi kutlarım (olaki gözümden kaçar:) )
Herkese iyi pazarlar bol okumalar dilerim.
DemeeeeGünaydın
Koleksiyoncuyu bitirdim an itibari ile. İçim çok acıyor şuankitabı okuyunca beni anlayacaksınız kitabın sonunda bir mucize bekledim hep
Kontes dikkat ipucu veriyorsunGünaydın
Koleksiyoncuyu bitirdim an itibari ile. İçim çok acıyor şuankitabı okuyunca beni anlayacaksınız kitabın sonunda bir mucize bekledim hep
Yorumlama gününü iple çekeceğimDemeeeeson 60 sayfam
Yazarken dikkat ediyorum ama yine de kusura bakmayın, yazmasam daha iyi olur galibaKontes dikkat ipucu veriyorsun
Yok yaz tabiki neden yazmayasın kitap hakkında. Ama hani sonunda mucize beklemeyin gibi şeyler biraz ipucu gibi oluyor yaYorumlama gününü iple çekeceğim
Yazarken dikkat ediyorum ama yine de kusura bakmayın, yazmasam daha iyi olur galiba
Geçmiş olsun. Migren bende de var. İnşallah hafiflemiştir biraz şimdi.İyi aksamlar kızlar bende haftasonu kosusturmacasi hiç elime alamadım. Normalde cumartesi ev işlerini halledip pazar gezme günü yapıyorduk. Bu hafta için dün gezdik. Bugün işlere kaldı. Migrenle de uyanınca hiç kendimde değilim bugün akşama toparlanirsam kitabıma devam edeceğim
Daha dikkatli olurum yazarkenYok yaz tabiki neden yazmayasın kitap hakkında. Ama hani sonunda mucize beklemeyin gibi şeyler biraz ipucu gibi oluyor ya
Çok şükür daha rahatim şimdi rahatladı baş ağrımGeçmiş olsun. Migren bende de var. İnşallah hafiflemiştir biraz şimdi.
Ben de mesajları görünce acaba ben mi giremedim diye düşündümSayfada bakım vardı galiba. Sabahtan beri giremedim.
İyi akşamlar herkese. Bugünkü hedefimi bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?