Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu King'in kitaplarından korkuyorum ya. Yani sürekli aklıma bir insanın aklının nasıl bu kadar çeşitli, bu kadar detaylı ve korkutucu şeyler yazabildiği geliyor. Hep başka bir dünyadanmış ya da bu yazdıklarının hepsini deneyimlemiş gibi hissediyorum

Gerim gerim geriyor insanı.

Merhabalar. Haftasonu temizlik yapmakla geçti ama kitap okumayı ihmal etmedim. Bugün biraz çalışayım dedim saatlerdir kitap araştırmasındayım. 2 tane aldım kendimi zor durdurabildim. Günün yarısını böyle öldürmüş oldum neyse.
İki şehrin hikayesini okudum ancak kitaba dair birşeyler hatırlayamıyorum. Yorumları okumaya gelirim.
Tutunamayanlar'ı da Kapak Kızı'nı da sevdim. Hangisini okuyacağımı şaşırdım, ikisini de merak ediyorum. Tutunamayanlar hem zor hem güzel. Çok farklı bir anlatımı var. Yavaş okuyorum ona rağmen tahminimden hızlı ilerliyorum. Umarım hevesim kırılmaz da böyle devam eder.

Bir daha yapılacak mı bu kitap için başkanım, ilerleyen bi tarihe mi ertelendi yani?

Tekrar yapmayı düşünmüyorum canım çünkü bir heves ile okuduğumuz sevdiğimiz kitapları konuşmak için sabırsızlanıyoruz ancak yorumlamada katılım o kadar az oluyor ki benim hevesim kaçıyor. Sanırım ilerleyen zamanlarda katılım böyle az olursa yorumlamayı tamamen kaldıracağım

Kitap bende de var ama henüz okumadığım bir kitap,eğer olacaksa okurum ben de daha erkene alıp

Yorumlanan son birkaç kitabı okumadığım için katılamıyorum canım yoksa çok keyif alıyorum yorumlama gecelerinden

Katılıma göre yapalım onu da. Çarşamba günü bakalım kaç kişi katılacak
Başlayıp başlayıp sıkılıp bıraktığım bir kitaptı nedense benim için. Çarşamba günü yorumlaması için motive oldum. Tekrar okumaya başlayacağım. Umarım yetişirim. :)

Bu seneki bütün ortak okumaları okudum bu ay dahil olmak üzere. Cok guzel seçimler yapmışız bence
Ne güzel sizin adınıza çok sevindim. :) Ortak okuma kitaplarına diyecek sözüm yok zaten, dediğiniz gibi seçimler çok güzel. elektronik kitaptan okuduğum için önceliği elimdeki arşive verdim ve hep araya başka kitaplar girdiğinden ortak kitapları okuyamadım. İnşallah Kapak Kızı için katılım sağlarım. :)

Ben hiç King kitabı okumadım desem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…