Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ortak okumalar takip eden ayın ilk 10 gününde yapılıyor
Kitap bildirimi için de M MrsDelfino size göstermiş.

Tarayıcıdan giriyorum. Zaten her sabah etiket yapıyorum üyeleri. Bildirim alıyorsunuz yani
Eleadora dan bahsediyorsunuz sanırım. Oblomov konusu bu kitapla aynı değildi ve o muhabbet tamamen farklı.
Bazen kitaptan fazla bahsedildiği zaman antipatik gelir insana. Mesela çok satan kitapları da okuyamam ben. Keşke kitabı almadan iyice araştırsaydınız.

Benim için sakıncası yok kitabın. O kitabı dışarı çıkarmamamın tek nedeni olabilir o da kalın olup taşımakta zorlanmam.

Bende dışarda okumuyorum sebebi 5 ve 6.sinif çocuklarin dersine giriyorum. Malum ergenlik bu yaşta başlıyor ve farklı yönlere taşıyor çocuklar. Geçen milimetre nin kısaltmasıni mm dedim ona da kendi aralarinda meme diyip güldüler

Kadınlar Ülkesi kitabının kapağı okula uygun kaçmaz diye defter/kitap kaplama kağıdı alıp kapladım. Çocuklar elimde hep kitap görünce dikkatlerini çekiyor .

Daha haftasonu Soğanlı'ya gitsek mı diye konuşmuştuk tevafuk oldu.

Günaydın

Kadınlar Ülkesi kitabının kapağı okula uygun kaçmaz diye defter/kitap kaplama kağıdı alıp kapladım. Çocuklar elimde hep kitap görünce dikkatlerini çekiyor .
Bide öğretmenmeniiim o kalın kitabı bitirdiniz miiii gözlerini de açarak soruyorlar ya. 500 600 sayfalık bı kitaba tepkileri bu:)

Günaydın

herkese günaydın
Hayırlı sabahlar

Akşam oğlum rahatsızlandı. Bir ara girip baktım ama kalamadım sayfada. Uyumadı huzursuzlandı. Sonra gece kedinin ciğere baktığı gibi baktım yazılanlara. Güzel eğlenmişsiniz
çok geçmiş olsun

Kıyıköy Aya Nikola Manastırı - Kırklareli​

Kıyıköy Aya Nikola Manastırı, Kıyıköy Kasabası Papuçdere yolu üzerinde güney yamaçta, kasabaya 700 metre mesafededir. Bizans Dönemi kaya manastırlarının en iyi örneklerindendir. Zemin katta kilise, daha aşağıda ayazma, üst bölümde ise keşişlere mahsus bölümler bulunmaktadır.
Kayalara oyularak meydana getirilmiş kademe halinde hücreler vardır. Kuzey tarafta merdivenle ayazmaya inilmektedir. Kilisenin doğusunda ikinci bir giriş daha bulunmaktadır. 19'uncu yüzyılda Rumlar tarafından kaya galerilerinin önü ahşap bir girişle tamamlanmış, ancak bu bölüm daha sonra ortadan kaldırılmıştır.

Günaydınlar Kitap Kurtları

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90

herkese günaydın

Günaydın

Günaydin bugun evdeyim. Cok mutluyum
Ev isini bitirip ayin kitabini bitirmeye calisacagim. 4 yeni kitabim geliyor bugun. Heycanliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…