Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın güzel bir hafta diliyorum herkese ben şu an Budala ve eşekli kütüphaneciyi okuyorum ve ay sonuna bitirmeyi planlıyorum

Söylemem inşallah bu ay birinci olurum (amin)

Zaten yılın yarısında listenin üst sıralarındasın maşallah

C Capanin Gururu Teyom nazarı sana işlemiyor mu ya

Günaydın

Kalın kitabımı bitirme çabasındayım. Onu bitirip mayıs ayını tek kitap ile kapatacağım. Sonra mayıs ortak okumasına başlayacağım inşallah

K Kitapkontesi maşallah cnm sana valla takip ediyorum seni çook hızlısın hem de iki bebe ile

Cok tesekkur ederim elimden geldiğince her fırsatta okumaya çalışıyorum. Bugün misafirliğe gideceğim mesela ne kadar okuyabilirim gun sonunda bakalım

Günaydınnn
Ben aylardır adam akıllı kitap okuyamıyorum istediğim kaybolmuş gibi sürekli dizi izliyorum kızlar nasıl kazanırım bu okuma istediğimi geri bi akıl verin lütfen
Pinterest’te ders çalışma/kitap okuma motivasyonu tahtalarım var, onlarla haşır neşir olunca kitap okuma isteğim artıyor benim . Kitap okuyan kişilerin paylaşımlarına bakmak bende işe yarıyor diyeyim kısaca .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…