Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydııın
Biri You'ya benzetmişti, benziyor cidden. Çok izlemedim ama denk geldiğim kadarıyla Çöp Adam da sanki buna benzerdi
You da aşk vardı başında . Çöp adamda da aşk var. İlla benzeyecekse çöp adam daha çok benziyor. Başta hapsetmesi fln. Tabi çöp adamda adam yakışıklı kadın adama aşık oldu. Bizim kitapta acaba adam çok yakışıklı mükemmel biri olsaydı kadın aşık olur muydu

Çöp adamında başını izlemiştim devamını izlemedim. Orda da kadının aşık olması Stockholm sendromuymuş sanırım.

Younun da kitap serisi varmış. Dizisini ben çok beğenmiştim. Kitaplarını da okumak istiyorum.

Aa neymiş serinin adı? Beni baya çekmişti o dizi, okurum ben de

Günaydın Bugün oğlumun okuma bayramı var öğleden sonra oraya katılacağız Oğluşum büyüdü okuma yazmayı öğrendi, artık beraber kitap okuyoruz, hayalim gerçek oldu çok şükür
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir hayaldi gerçek olmuş ..benimkide öyle ama 16 sayfalık içinde bol resim az yazılı olankitaplari seçiyor . Fazla yazı olanlar çok sıkıcı diyor ya bakalim güzel okuyup eleştirip sorgulasinlar bahtlari hepsinin açık olsun... Kutlarım sizi de oglunuzu da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…