Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Calcifer Haziranla birlikte tabiki aklıma geldin hele yanlış gün de doğum günü kutladığım ve ilk ben kutluyorum diye jest yaptığımı sanışım unutulmaz
Geçen yıl uzuuunnn banlıydım doğum günümde

Direniyorum

Öğretici, biraz bilimsel ya da tarihi birşeyler okuyasım geldi. Alberto Manguel'in Okumanın Tarihi'ne başladım bir hevesle. Henüz 35 sayfa okudum belki yorum yapmak için erken ama yine hayal kırıklığı. Yazar kendi okuma tarihini anlatmış. Umarım kitap heceleri nasıl söktüğü, hikaye kitabına nasıl geçtiği şeklinde ilerlemez. Sevgili kitaplar neden üzerime geliyorsunuz. Siz bana istediğimi verseniz ben de güzel güzel okusam olmaz mı? Hıı?

Merhaba kızlar zor bı donemden geçiyorum.o yüzden bu hafta çok boş geçti. Mo yan kitabına hiç odaklanamadim o yüzden daha önce okuduğum bı serinin 5.kitabi kalmıştı ona başladım. Bu yazarin kitaplarını çok sevdim tüm kitaplarını da okumuş oluyorum bununla birlikte. Haziran ayında okumak istediklerim
1.aslihan doğa- Anka
2. Bülbül
3.Dervişin teselli koleksiyonu
4. Serhat yabanci zihin tuzaklari

Bir an önce düzene koyarsın her şeyi inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…