- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Sana katılıyorum. Osmanı merak ettiğim kadar Ali nin hayatını da merak ediyorumYeşil peri gecesi bitti. Çok güzeldi ya. Bu kitabı ben çok beğendim. Şebnem’e çok üzüldüm ama gücünü takdir ettim. Duyguları çok iyi vermiş yazar. Şebnem’in yaşadığı her duyguyu içimde hissettim.
Bi de 3. Kitap Osman değil de Ali olsaydı keşke. Ali’nin yaşamını, düşüncelerini, hislerini daha çok merak ettim
Hiç bu kadar kalın kitap okumamıştımKalın kitap okumayı seviyorsanız bence güzel
Japonya - Çin Savaşı'nın ortasında 8 kızı bir oğlu olan ailenin yaşadıklarını anlatıyor
Bizimki 1 tane veriyor zalımlarEn fazla 3 tane veriyor bizim kütüphanemiz. Verse daha fazla alacağım ama vermiyor 3 den fazla
Ben kalın kitap okurken yanında başka kitapla birlikte okuyorum. O zaman daha kolay okunuyor.Hiç bu kadar kalın kitap okumamıştım
Sayfa sayısına baktım da bunu bitirene kadar 3-5 tane de ek kitap okurum heraldesürekli aynı kitabı okumaktan sıkılıyorum
Kayseri yine şaşırtmadıBizimki 1 tane veriyor zalımlar
Yer: Kayseri
Kütüphanemiz bile cimri
En iyisiBen kalın kitap okurken yanında başka kitapla birlikte okuyorum. O zaman daha kolay okunuyor.
aileyi 9. çocukta durduran şey ne olmuşKalın kitap okumayı seviyorsanız bence güzel
Japonya - Çin Savaşı'nın ortasında 8 kızı bir oğlu olan ailenin yaşadıklarını anlatıyor
Sonunda erkek çocuk olmasıaileyi 9. çocukta durduran şey ne olmuş
Peki bişey sorucam kitabın isminin konuyla alakası nedirKalın kitap okumayı seviyorsanız bence güzel
Manyak bir çocuğun sapık fantezileri desem tam yerinde olurduPeki bişey sorucam kitabın isminin konuyla alakası nedir
TeşekkürlerManyak bir çocuğun sapık fantezileri desem tam yerinde olurduama değil
8 çocuktan sonra 9. Çocuk erkek oluyor ve kitap onun ağzından anlatıyor olayları. Uzun süre emmeye devam ediyor. Meme ve çocuk ilişkisi var orada. İri meme ve geniş kalça da o ailenin kadınlarının fiziksel özelliği. Shangguan ailesinden olduğu belli oluyor
Daha yeni kitap aldım şuan almasam iyi olurÖlümün kimyasına başladım ben de. Akıcı ve ilgi çekici. Üstelik seri kitapmış
Sen seversin A Atalanteda
David Hunter Kutu Seti (4 Kitap Takım) David Hunter Kutu Seti (4 Kitap Takım) : Simon Beckett, Nur Küçük: Amazon.com.tr: Kitap
2. cilde hemen başla diye yapıyor 2. Kitap daha akıcı bu aradaTüm entrikayı 1. Cildin son 45 sayfasına sığdıran Tolstoy’ a selam olsun
El mecbur 2. Cildi de okuyacağız şimdi
Anna da ki Kity = bu kitapta Nataşa olarak çıktı karşıma2. cilde hemen başla diye yapıyor 2. Kitap daha akıcı bu arada
Ahh o nataşa yok mu ahhhAnna da ki Kity = bu kitapta Nataşa olarak çıktı karşıma
Yaşadıklarımı hayal et
Ne okuyordun canım?Tüm entrikayı 1. Cildin son 45 sayfasına sığdıran Tolstoy’ a selam olsun
El mecbur 2. Cildi de okuyacağız şimdi
Savaş ve Barış canımNe okuyordun canım?
C Capanin Gururu Teyom ’un radarına mı girdin sendeNe güzel okuyorsunuz öyle, beni bi okuyup üfler misiniz ben de okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?