Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben okumadım serenadı o yüzden yorumlarada bakmadım. Serenad tek kitap mı acaba ciltleri bar mı. Kitap yurdunda kalmamalı ciltli yazıyor fiyat 45 idefix te tek kitap 26 demin ciltten bahsetmemiş. Ne diyorsunuz bu konuda
Normal kapak yeterli bence içeriği aynı sonuçta

Hikayenin kurgusuna, yazarın üslubuna söyleyecek söz yok zaten, kitap akıp gidiyor. Benim en sevdiğim yanı Serenad'ın çok öğretici bir kitap oluşu. Bilmediğim ne çok şey varmış dedim. Bazen öyle kitaplara denk geliyorum ki zamanımı harcadığıma üzülüyorum. Keşke her okuduğum kitap Serenad gibi dolu dolu olsa

Ne olursa olsun günah keçisi ilan ediliyoruz
Yani bu çoğunluk.ulke için gelenek halini almış bize karşı.. öldüren onlar ama diplomasi tarafindan katil olan biz.. bende kızdım o tarafına

Sırf farklı ırktan diye eşinden ayrı kalmak sevdiğinden koparılmak ne büyük acı hele ki gözünün önünde onun yok olduğunu görmek yıkar insanı
Okumayacağım derken bir sürü spoiler aldım ve meraktan ölüyorum
O bomba patlayınca bende çok üzüldüm
Çok yakinindaydi yaklaşmıştı.. insalik dramı..
Okumadım ki okumadım ki

86 dayım şimdi.
Yaa Anna nin kime aşık olacağını anladım sanırım hiç böyle beklemiyordum

Hayır bir karakteri 15 isimle adlandirmasalar her şey daha kolay olacak
Savaş ve Barış okumuş biri olarak bu Rusların aşklarına güvenmiyorum. Bugün Anna yarın Mary. Şipsevdi bunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…