Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı geceler kızlar. Uyku tutmayınca kitap okudum bende ilk kitabını bitirdim bu ayın. Beyhan Budak kendine iyi davran güzel insan kitabı bitti. Şimdi yeni kitaba başlayacağım. Dr Ayça Kaya'nın 50 adımla sağlıklı ve hızlı zayıfla kitabı var merak ediyorum içindekileri muhtemelen hızlı biter bu sebeple onunla devam edeceğim

Günaydın kızlar okuduğum kitapta insanın içinde 2 ayrı kişi olduğundan bunların birinin iyi diğerinin kötü olduğundan ve bunları denge de tutmamız gerektiğinden bahsetmişti sevgili Beyhan Budak. Hayata dair bazı önerilerde bulunmuş ve örnek hayatlardan bahsetmişti. Sizinle karşılıklı sohbet edercesine yazılmış bir kitaptı. İçinde bilimsel terimler değilde herkesin kolaylıkla anlayacağı belki bildiği ama ertelediği yada unuttuğu durumları hatırlatmak isteyen bir anlatımdı. Ben keyifle okudum açıkcası. Bir roman olmadığı için ve bir sürü konu geçtiği için sadece bu kadarını paylaşmak istedim. İçinizdeki güzel insana selamlar

Günaydın. Yorumun için çok teşekkür ederim. ellerine sağlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…