Ben bir günaha girdim
Seri aldı diyorum benKaç tane aldın
Günahına ortağım üzülmeBen bir günaha girdim
Günahına ortağım üzülme
Haklısın, zehirli oku herkese atmalıBence herkesi ortak etmelisin. Bu fırsattan herkes yararlanmalı
Merhaba hanımlar, annemin gecen hafta ameliyatı oldu c.tesi servise cikti yanında kalıyorum, bugün çıkış yapıyoruz evde bakıma devam. Kitap için çok verimsiz oldu. Hiç uğrayacak vakit bulamadım insallah ilerleyen zamanda telafisini edeceğim
Kaç tane aldın
Ve kazanıyorsun ama uygun bir seriSeri aldı diyorum ben
Günahına ortağım üzülme
Çok geçmiş olsunMerhaba hanımlar, annemin gecen hafta ameliyatı oldu c.tesi servise cikti yanında kalıyorum, bugün çıkış yapıyoruz evde bakıma devam. Kitap için çok verimsiz oldu. Hiç uğrayacak vakit bulamadım insallah ilerleyen zamanda telafisini edeceğim
Çok geçmiş olsunMerhaba hanımlar, annemin gecen hafta ameliyatı oldu c.tesi servise cikti yanında kalıyorum, bugün çıkış yapıyoruz evde bakıma devam. Kitap için çok verimsiz oldu. Hiç uğrayacak vakit bulamadım insallah ilerleyen zamanda telafisini edeceğim
Çok geçmiş olsun, hemen toparlar umarımMerhaba hanımlar, annemin gecen hafta ameliyatı oldu c.tesi servise cikti yanında kalıyorum, bugün çıkış yapıyoruz evde bakıma devam. Kitap için çok verimsiz oldu. Hiç uğrayacak vakit bulamadım insallah ilerleyen zamanda telafisini edeceğim
Lovecraft'a alışabilsem tüm hikayeleri / tüm kitapları diye 2 ciltlik bi serisi sepetimde de sevemedim henüz1 tane lovecraft seti 2 de kitapbir diğerine iptal çektim başka bir yerden alacam öyle bir açık kapı da bıraktık kendime araştırmamışım pahalıymış hepsiburadada. Amazonda da prime değil.
Ve kazanıyorsun ama uygun bir seri
çok seviyorum sizleri
Merhaba
Ben Bülbülü uygulamadan okuyorum. Yazar bazı bölümlerde pat diye başka konuya geçiyor mu benim indirdigim kitapta mı sıkıntı var acaba? Çok keskin geçişler değil ama bazen satir atlamışım hissi oluşturuyor.
MerhabaMerhaba
Ben Bülbülü uygulamadan okuyorum. Yazar bazı bölümlerde pat diye başka konuya geçiyor mu benim indirdigim kitapta mı sıkıntı var acaba? Çok keskin geçişler değil ama bazen satir atlamışım hissi oluşturuyor.
Bölümler dediğin gibi öyle ama ben paragraf geçişlerinde de aynı hisse kapıldım. Atıyorum akşam yemeğinden bahsediyorken diğer paragrafta çıkılmış bir yolculuga geçiyor gibiAslında bölümleri isimlere göre ayırsaydı böyle hissettirmezdi. Numaralandırma yapınca devam hissi uyandırıyor. Ben ilk başta senin gibi hissettim ama ilerledikçe alıştım tarzına
Anlaşılma konusunda sorun yok indirdiğim kitapla mı ilgili tarzı mı öyle onu anlamaya çalışıyorumMerhaba
Ben şu an yarısını okudum kitabın.
Bana çok yalın anlaşılır geldi.
Anladım.Anlaşılma konusunda sorun yok indirdiğim kitapla mı ilgili tarzı mı öyle onu anlamaya çalışıyorum
Bölümler dediğin gibi öyle ama ben paragraf geçişlerinde de aynı hisse kapıldım. Atıyorum akşam yemeğinden bahsediyorken diğer paragrafta çıkılmış bir yolculuga geçiyor gibi
Evet o kopukluklar var. Işınlanmış gibi. Beni rahatsız etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?