Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çok zam gelecek diye aşırı yüklendim geçtiğimiz yıllarda. Şu anda o kadar yüksek ki fiyatlar çok üzücü malesef. Bir de kitaplardan KDV de alınmıyor
ben de stok yapmıştım ara ara alıyorum yine ama fena zam geliyor kitaplara

Ben çok zam gelecek diye aşırı yüklendim geçtiğimiz yıllarda. Şu anda o kadar yüksek ki fiyatlar çok üzücü malesef. Bir de kitaplardan KDV de alınmıyor

ben de stok yapmıştım ara ara alıyorum yine ama fena zam geliyor kitaplara
Benim tek tesellim başka bi keyfimin pek olmaması ya. Yani kıyafet almam, kozmetik alışverişim olmaz, dışarı çıkan da biri değilim. Kendimi ve beyimi böyle kandırıyorum

Günaydın

Keira- sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum oğluşuna
Çok teşekkür ederim canım benim
Ben bugün olursa katılabilirim yarın misafirim olacak. Yarın derseniz de yine katılmaya çalışırım.

Günaydın herkese

Selamlar:)
Bana bugün de yarın da uyar başkanım C Calcifer .

Arkadaşlar bu ara Murakami okumak istiyorum. Sahilde Kafka ve Sınırın Guneyinde Güneşin Batısında kitaplarını okudum. Bunlar dışında ilk tavsiye edeceğiniz hangi kitabı olur?
1Q84 ve Haşlanmış Harikalar Ve Dünyanın Sonu , ama yeni alacaksan 1Q84 tek kitap şeklinde almanı tavsiye etmem okurken hiç konforlu olmuyor.

Selamlar:)
Bana bugün de yarın da uyar başkanım C Calcifer .

1Q84 ve Haşlanmış Harikalar Ve Dünyanın Sonu , ama yeni alacaksan 1Q84 tek kitap şeklinde almanı tavsiye etmem okurken hiç konforlu olmuyor.
Uygulamadan okuyacağım canim, teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…