Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınnn, sıcaklar beni öldürmüş, incecik kitabı 14 günde anca bitirdim
Resimli Adam - Ray Bradbury
Kitap aslında 18 öyküden oluşuyor. Vücudunda hareketli dövmeleri olan ve her dövmenin bir hikaye anlattığını öğrendiğimiz bir adam var. Her öykü, bu dövmelerin hikayelerini anlatıyor. Yani hepsi küçük küçük birer bilim kurgu öyküsü. Bazı öyküler Ray Bradbury'nin Fahrenheit 451'ine de atıf yapıyor. En sevdiğim öyküler Kuklalar A.Ş., Bozkır (film bile olur ), Gün Geldi Devran Döndü, Sürgünler, Tilki ve Orman oldu. Ben Fahrenheit'i çok beğenen tarafta değilim, yazarın bu kitabını çok daha fazla sevdim.

Günaydın herkese

Günaydın ☺
Günaydın

herkese günaydın

Günaydın

Kitabim arabada kaldi fakat bu foto var. Kabulmu

Günaydııın
Sabah sabah kuaföre geldim, saçımı kestirdim keratin bakım yaptırıyorum. Saçlarım o kadar kötüydü ki rahatladım resmen. Dün maaş yatar yatmaz iki kitap söyledim Amazon’dan. YDS sonbahardan 90 almak için nişanlımla kapışmaya karar verdik, birkaç deneme ve kitap da onun için sipariş verdim . Gelsin kargo beklemece .

Hayırlı sabahlar kızlar
Perşembe günü ablama adıyaman gölbaşına geldik. Depremin etkilerini görmek üzdü beni Rabbim yasatmasin bir daha
Bugün de tekrar yola çıktık eşimin memleketine gidiyoruz şimdi. Başkanım yorumlama gecesine katılamayacağım bu sebeple. Bülbül kitabı beni çok etkilemişti katılmayı çok isterdim. Fırsat bulabilirsem kendi düşüncelerimi yazarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…