Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dayanamayıp kargo beklerken kitap alanlarda bugün . Aşk Hipotezi’ne başladım.

Eklentiler

• IMG_9206.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 42
Ayfer Tunç u hangi sıralama ile okumalı acaba? İki kitabini okudum.aslinda aşıklar delidir ya da yazı tura, azizbey hadisesi ve hatta uygulamadan PDF olarak da Suzan defteri okumuştum. Nedense bıraktığımda bende kalıcılığı pek olmamış gibi yada sindire sindire okumadığım, not alıntı almadigim içindir mıdır bilemedim.kutuphanemde beni bekleyen kuru kız miydi o kitabı var şimdi ama okuyacak.zamanim daha ileri tarihlerde

Amin.Allahim tez vakitte toparlanmayı nasip etsin.

Bülbül u bende okuyamadım bu ay sonunda okumuş olacağım yorumlama sayfalarının sayısını takipteyim 53xx ile 54** arasında olacak gibi ona göre sonra.okuyup kendimde yazacağım nasipse

Kapak kızı
Yeşil peri gecesi
Osman

Sıralama böyle canım

aşk hipotezi ve icebreaker ı duymuştum. hatta icebreaker çok ünlü
Evet evet bookstagram olarak sürekli görüyorum. Hikayesi zayıf ama başka yönü iyi dediler . Sen anlarsın, topicten çok sapmayalım. Yazın böyle bir okumaya ihtiyacım vardı, güncelleme yaparım okudukça.

bi video görmüştüm kitabı buz hokeyi oyuncularına okutuyorlardı

Iyi geceler herkese
Ingilterede Sussex üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre akşam eve geldiğinizde ne kadar stresli olursanız olun 6 dakika kitap okumak stres seviyenizi %68 oraninda azaltabiliyor .10 dakikalık kitap okuma neredeyse antidepresan kadar etkili oluyor
Gecen yıldan Gurur ve Önyargı yarım kalmıştı ona devam ediyorum. Herkese keyifli okumalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…