Dayanamayıp kargo beklerken kitap alanlarda bugünGünaydııın
Sabah sabah kuaföre geldim, saçımı kestirdim keratin bakım yaptırıyorum. Saçlarım o kadar kötüydü ki rahatladım resmen. Dün maaş yatar yatmaz iki kitap söyledim Amazon’dan. YDS sonbahardan 90 almak için nişanlımla kapışmaya karar verdik, birkaç deneme ve kitap da onun için sipariş verdim. Gelsin kargo beklemece .
Keyifli okumalarDayanamayıp kargo beklerken kitap alanlarda bugün. Aşk Hipotezi’ne başladım.
Teşekkür ederimKeyifli okumalar
aşk hipotezi ve icebreaker ı duymuştum. hatta icebreaker çok ünlüDayanamayıp kargo beklerken kitap alanlarda bugün. Aşk Hipotezi’ne başladım.
aşk hipotezi ve icebreaker ı duymuştum. hatta icebreaker çok ünlü
Aa daha dün baktım icebreaker'a ününü duyup, adı icebreaker olunca çevirisi yok sanmıştım Türkçe adı da mı buymuşDayanamayıp kargo beklerken kitap alanlarda bugün. Aşk Hipotezi’ne başladım.
kitabı çevirip adını unutmuşlar sanırımAa daha dün baktım icebreaker'a ününü duyup, adı icebreaker olunca çevirisi yok sanmıştım Türkçe adı da mı buymuş
Ask hipotezi ve icebreaker guzel mi tatli kisDayanamayıp kargo beklerken kitap alanlarda bugün. Aşk Hipotezi’ne başladım.
Ayfer Tunç u hangi sıralama ile okumalı acaba? İki kitabini okudum.aslinda aşıklar delidir ya da yazı tura, azizbey hadisesi ve hatta uygulamadan PDF olarak da Suzan defteri okumuştum. Nedense bıraktığımda bende kalıcılığı pek olmamış gibi yada sindire sindire okumadığım, not alıntı almadigim içindir mıdır bilemedim.kutuphanemde beni bekleyen kuru kız miydi o kitabı var şimdi ama okuyacak.zamanim daha ileri tarihlerdeBen buradan devam ediyorum
Eki Görüntüle 3272694
Amin.Allahim tez vakitte toparlanmayı nasip etsin.Hayırlı sabahlar kızlar
Perşembe günü ablama adıyaman gölbaşına geldik. Depremin etkilerini görmek üzdü beniRabbim yasatmasin bir daha
Bugün de tekrar yola çıktık eşimin memleketine gidiyoruz şimdi. Başkanım yorumlama gecesine katılamayacağım bu sebeple. Bülbül kitabı beni çok etkilemişti katılmayı çok isterdim. Fırsat bulabilirsem kendi düşüncelerimi yazarım
Kapak kızıAyfer Tunç u hangi sıralama ile okumalı acaba? İki kitabini okudum.aslinda aşıklar delidir ya da yazı tura, azizbey hadisesi ve hatta uygulamadan PDF olarak da Suzan defteri okumuştum. Nedense bıraktığımda bende kalıcılığı pek olmamış gibi yada sindire sindire okumadığım, not alıntı almadigim içindir mıdır bilemedim.kutuphanemde beni bekleyen kuru kız miydi o kitabı var şimdi ama okuyacak.zamanim daha ileri tarihlerde
Evet evet bookstagram olarak sürekli görüyorum. Hikayesi zayıf ama başka yönü iyi dedileraşk hipotezi ve icebreaker ı duymuştum. hatta icebreaker çok ünlü
bi video görmüştüm kitabı buz hokeyi oyuncularına okutuyorlardıEvet evet bookstagram olarak sürekli görüyorum. Hikayesi zayıf ama başka yönü iyi dediler. Sen anlarsın, topicten çok sapmayalım. Yazın böyle bir okumaya ihtiyacım vardı, güncelleme yaparım okudukça.
Evet evet Türkçe adı da buymuşAa daha dün baktım icebreaker'a ününü duyup, adı icebreaker olunca çevirisi yok sanmıştım Türkçe adı da mı buymuş
Okuyunca dönerimAsk hipotezi ve icebreaker guzel mi tatli kis
Bu arada herkese iyi okumalar
Okuduktan sonra bu videoyu aratıcam, notlara kaydediyorumbi video görmüştüm kitabı buz hokeyi oyuncularına okutuyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?