Hoş geldinizMerhaba konu sahibi ve diğer arkadaşlarım,
Kitap okumayı bir depresyon döneminde alışkanlık haline getirip kitap okumaktan ölesiye keyif alıp kimi zaman yemek yemeyi unutan kabuğuna çekilen dış dünyayı unutan biri oldum çıktım. Hastalık derecesinde çok düşünen biri olarak kitap okumayı bir kaçış bir liman olarak gördüm. Ve şuan boşanma arefesinde biri olarak yine kitaplara koşuyorum..
Peki söyle hangi kitap sende sarsılmaz etki yarattı derseniz, Zülfü Livaneli/ Serenad ve William Golding/Sineklerin Tanrısı derim
Kitap seven biri olarak sizlere eşlik etmek isterim tabii sizde dilerseniz
Benden duymuş olma ama galiba devamMater serisi değilse önemli değil
Bana görmeden gülme geldi şimdiYeşilin Kızı Ann in Türk versiyonunu yapmışlar gördünüz mü? İzlemedim ama fragmanı görünce bi gülme geldi bana
Başroldeki kız da hep çok itici gelmiştir banaHoş geldiniz
Benden duymuş olma ama galiba devam
Bana görmeden gülme geldi şimdi
Ben hiç izlemedim ama bana da artık tamamı itici geliyor. O kadar gözümüze soktular kiBaşroldeki kız da hep çok itici gelmiştir bana
Emrah Serbes aklıma geldi t'sizYunus Günçe "Ç" ile
hapisteydi sanırım en son. ne durumda acabaEmrah Serbes aklıma geldi t'siz
Mektubu geldi aklımahapisteydi sanırım en son. ne durumda acaba
çok tuhaf değil miMektubu geldi aklımabir kişi ölüyor ve ardından sayfalarca mektup yazıyor
DegilllMater serisi değilse önemli değil
Suçu başkasına attı ilk önce sonra ortaya çıktı direksiyonda onun olduğu. İşte o zaman kıvırdı. Ondan sonra soğudum bu adamdançok tuhaf değil mi
hatırlıyo musun bilmiyorum ama eski topikte savunmuşlardı kazadır olabilir korktu da sakladı demek ki diyeSuçu başkasına attı ilk önce sonra ortaya çıktı direksiyonda onun olduğu. İşte o zaman kıvırdı. Ondan sonra soğudum bu adamdan
hatırlıyo musun bilmiyorum ama eski topikte savunmuşlardı kazadır olabilir korktu da sakladı demek ki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?