Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keira- GOG

Biri üstüme pdf atsın

Selam herkese
Başkanım bu ara karşıma 7 günde 7 kitap yada 15 günde 15 kitap gibi kısa kitaplardan oluşan etkinlikler çıkıyor. Biz de bi ay böyle bir şey yapalım. Yıllık hedefi tutturamayacagim yoksa

Selam herkese

Başkanım bu ara karşıma 7 günde 7 kitap yada 15 günde 15 kitap gibi kısa kitaplardan oluşan etkinlikler çıkıyor. Biz de bi ay böyle bir şey yapalım. Yıllık hedefi tutturamayacagim yoksa

Çok suiistimal ediliyor o zaman ya

Iyi geceler herkese
Gurur ve Önyargı kitabım bitti. Gecen yil sebebini bilemedigim sebepten yarım bırakmıştım. Halbuki su gibi akan güzel bir kitaptı. Bana da Eleadora tavsiye etmişti, teşekkür ederim kendisine 1700 lü yılların Ingilteresinde kadınların toplumdaki yeri sadece zengin koca bulup evlenmesi olarak indirgendiği bi zaman ve toplumda, yazarın toplumun düşüncelerinin aksine kadının zekâsının , gücünün simgesi olarak bu ses getirmis kitabı yazmasi çok güzel

Hepsi birbirinden guzel kitaplar Bana da kısa ve tatlı bir kitap cıkmış Normalde pek rastlamadığım şansıma bu kitapta karşıma çıktığı için tesekkur ederim
Sevdiğimiz üc güzel yazari birlikte anlatmışsın Evet çocukluğumuzdan izler bulduğumuz kitaplar özel oluyor

Ben okumuştum tiyatro metni şeklinde
Seveceğini umuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…