eski kapak 122 yenisi 120
Ne yaptım ben, masumum başkanım
Geçmiş olsun kardeşimTeyo görmesin de bu aya iyi başlamışım
tek başganım. kumru ile kumru sadece 122 tl kapak fiyatı farkı var sadeceTek kitap mı 3 kitap mı?
İyi akşamlaaaarEki Görüntüle 3283803 Ceneviz Kalesi - Düzce
Ceneviz Kalesi Düzce Akçakoca İlçesinin 2,5 kilometre batısında, iki koy arasında bulunan bir falez üzerinde kurulmuştur. Kalenin güneyinde, doğu ve batı doğrultusunda, surların ortasında yüksek bir kulesi, iç avluda bir de su sarnıcı bulunmaktadır. Kalede kullanılan tuğla ve harç diğer Ceneviz Kalelerinde kullanılan tuğla ve harçla benzerlikler göstermektedir.
Helenistik, Roma ve Doğu Roma dönemlerinden günümüze kadar gelen Ceneviz Kalesi ve çevresi, Ankara Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’nun Kararı ile Arkeolojik ve doğal sit alanı olarak tescillenmiş, ‘‘Ceneviz Ticaret Yolu’nda Akdeniz’den Karadeniz’e Kadar Kale ve Surlu Yerleşimleri’’ adıyla UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'ne adını yazdırmıştır.
Ceneviz kalesi, denizden yüksek ve denize sıfır konumuyla tarih ve doğanın estetiğini bir arada sunduğu bölgedeki ender merkezlerden biridir. Doğusunda ve batısında mavi bayraklı iki ayrı plajı bulunmaktadır. Yalıyarlar olarak isimlendirilen plajlardan biri kıyı boyunca yer alan mağaralar barındırması sebebiyle fok kayalıkları olarak anılmakta ve dikkat çekmektedir.
Günaydınlar Kitap Kurtları
Bir yoklama alalım kimler neler okuyor
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
@Chara-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
Homer Simpson
@ossllem
kgokce
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@The
@LADY VEGA
Pozitivite
@Malvinaa
Ozzybal
tek başganım. kumru ile kumru sadece 122 tl kapak fiyatı farkı var sadece
Ben de ağustos itibariyle yıllık hedef yazabilir miyim?Kızlar yıllık hedefinizi söyler misiniz tabloya ekleyeyim. Temmuz itibariyle hesaplayabilirsiniz
kgokce
@koza16
@Tu me manques
Pozitivite
Tabi ki. Ay sonunda bildirim yaptığınızda sizi de tabloya eklerimBen de ağustos itibariyle yıllık hedef yazabilir miyim?
23 diyorumKızlar yıllık hedefinizi söyler misiniz tabloya ekleyeyim. Temmuz itibariyle hesaplayabilirsiniz
kgokce
@koza16
@Tu me manques
Pozitivite
Ayda 4 kitapla sıramı savdımYok mu arttıran(kızıştırayım ortalığı )
Bu tempoda bile bence çok iyi okuyorsun. Vakitm yok okumaya da diyebilirsin.Iyi aksamlar
Su yogun is hayati ve ev hayatina kitap okumayi nasil skstiracagim yaeskiden otobusde okurdum. Artik bisiklet ile gidip geliyorum.
Ayrica 5de kalktim 6da evden ciktim. 17de evdeydim,suan saat 20. Ben daha oturmadim
Spor da yapmam lazim kitapda okumam lazim.
Bir ara yurume bandinda hem yürüyüs yapiyor hem okuyordum.
Oyle mi yapsam yine2 saat sonra yatmam lazim cünkü. Nereye skstiracagim ben bunlari
Yavas ilerliyorum. Yogun aylarda hedefim 1 veya 2 kitap artik. Senelik Hedef tutmayacak ama olsun.Bu tempoda bile bence çok iyi okuyorsun. Vakitm yok okumaya da diyebilirsin.
Bende veremeyeceğim gibi..Şu an onu okuyoruz. Yazarın kalemi seviyorum ama 400tl verir miyim bilmiyorum.
Çok iyi yatırım3 kitabı ben 119 tl almıştım
UyarmıştımÇek o gözlerini üzerimizden
Hiç duymadı rahat olSu adamı akıcı gidiyor kız uyurken 80 syf. Okudum.
Teyo duymasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?