Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar.

Sıcak Kafa adlı kitabım bitti. Kitabı sevmedim ya. Kitapta insanlar bi salgına yakalanıyor. İnsanların birbiriyle konuşmasıyla bulaşan bir hastalık. Bütün dünyayı sarıyor bu hastalık. İnsanlar mantıksız cümleler kullanıyor fln.

Kitapta insan bi salgının nasıl başladığını, hiç olmazsa nasıl yayıldığını, hastalığın mantığının ne olduğunu vs bir şey öğrenmek istiyor ama hiç biri açıklanmadan kitap bitti.

Üstelik yazar araya kendi ideolojisini sıkıştırmış. Bu tür bi kitapta bunları okumak hoşuma gitmedi şahsen. Roman okuyorum ben sonuçta. Yazarın dünya görüşü ilgimi çekmiyor. Bunu romana yansıtması hoşuma gitmedi.

Tavsiye etmiyorum kitabı. Beğenmedim.

Dizisi de var bu kitabın. 3. bölümde bıraktım

Dizisi de var bu kitabın. 3. bölümde bıraktım
Evet dizisini izlemiştim aslında ama hatırlamıyorum. Hafızamda yer etmemiş. Sadece dizide de nereye bağlayacaklarını merak etmiştim ki 2. Sezonun çekilmeyeceğini öğrenmiştim.

E kitapta öyle lök diye bitmiş bi yere bağlamamışlar ki diziyi bi yere bağlasınlar

Dün 100 sayfa okudum çok mutluyum

akşamları işten gelince dinlenme moduna geçince uykum geliyor. Asla konsantre olamıyorum. sorunu şöyle çözdüm dün akşam. İlk önce cilt bakımı yaptım peşinden duble türk kahvesi içtim iyi geldi gözüm açıldı

Günaydınnn, muhtemelen yeni ayla beraber başladığım kitap ve sonra yanıma kitabı almayı unuttuğum için telefondan 2.kitaba başlamam sebebiyle bu ay kötü ilerledim, mutlu değilim kafam 2 kitabı kaldırmıyor benim tekrar öğrenmiş oldum. O yüzden ikisini de başka zamanlara bıraktım, Ben, Robot'a başladım Şans dileyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…