- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
Sipariş verdikten sonra mı söylüyorsunBaşkanım gitmişsin ama 274. Sayfadayım. Ben yine de cevap vereyim sana
Kızlar iyi akşamlar. Lanetli Tavşan kitabına başladım. Burada birinizden görmüştüm dikkatimi çekmişti. Black mirror gibi vallaöykülerden oluşuyor kitap ve her biri çok heyecanlı bilim kurgu tarzı öyküler. Biri bitiyor birine başlıyorum. Bırakamadım kitabı. Çok güzel. Tavsiye ederim
Dün başladım okumaya ya be yapayımSipariş verdikten sonra mı söylüyorsun
Tanıdık bir kitap var içindeDün şöyle bir kargo(lar) geldi. Daha fazlası da yolda.
Ortak okuma mı? Sürgün serisini bir arkadaş ucuz diye link atmıştı, sarhoşken almıştımTanıdık bir kitap var içinde
çok heyecanlıyımDün şöyle bir kargo(lar) geldi. Daha fazlası da yolda.
Evet bendimOrtak okuma mı? Sürgün serisini bir arkadaş ucuz diye link atmıştı, sarhoşken almıştım. Yoksa sen miydin onu atan?
Aldıklarını unutup bir yerlerde ooo bunlar indirime girmiş kaçırmayayım deyip tekrar almayaBu sayfa beni yoldan çıkardı kızlar. Sürekli kitap alıyorumsonra yeni gelenleri okumak istiyorum eskiler kalıyo bu sefer. Eski dediysem çokta eski değil, mesela geçen ay aldıklarım
Hepsini okuyasım var ama okuyamıyorum. Nereye gidiyor bunun sonu
Serileri bi ben alamadımBende bunları almıştım o indirim var diye atılan linkten3lü setler 50 tl idi. Kahin yazan 3lü kitabın yorumları da iyiydi kaçırmayayım dedim.
Not:Seni Seviyorum zaten.. Ahh ahh zamanında filmini izleyip az ağlamamıştımkitabınıda okumak istedim. Yanındakilerde bonus oldu
Eki Görüntüle 3304626
Başka hesapla başka adrese fln denesen?Serileri bi ben alamadımsinsirella amazon
Aptallık etti amazonSerileri bi ben alamadımsinsirella amazon
bi yere gitmiyor öyle devam ediyor sonsuza kadarBu sayfa beni yoldan çıkardı kızlar. Sürekli kitap alıyorumsonra yeni gelenleri okumak istiyorum eskiler kalıyo bu sefer. Eski dediysem çokta eski değil, mesela geçen ay aldıklarım
Hepsini okuyasım var ama okuyamıyorum. Nereye gidiyor bunun sonu
Bu ay 26 kitap almışım oradan. Bana demediyse sizlere dememekiBaşka hesapla başka adrese fln denesen?
Çok korkuyorum bi gün banada “bir hanenin kullanım ihtiyacını aştınız” diye kitap satmayacak diye
VermiyorlarBaşka hesapla başka adrese fln denesen?
Çok korkuyorum bi gün banada “bir hanenin kullanım ihtiyacını aştınız” diye kitap satmayacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?