- 17 Temmuz 2021
- 8.698
- 27.090
- 498
Canim sen gittin mi asi icin? Beni cagirdilar ben sadece tetanoz olabilir miyim dedim ayri gelmiyor karma asi bu dedi :/Sanırım bende gittiğimde sadece tetanoz olmak istediğimi söyliycem karma olmak istemiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen gittin mi asi icin? Beni cagirdilar ben sadece tetanoz olabilir miyim dedim ayri gelmiyor karma asi bu dedi :/Sanırım bende gittiğimde sadece tetanoz olmak istediğimi söyliycem karma olmak istemiyorum![]()
Ay bence yalan soylemis cunku karma olsan da ikinciyi sadece tetanoz yapacaklar sonunda gelmiyorsa onu nasil yapacaklarCanim sen gittin mi asi icin? Beni cagirdilar ben sadece tetanoz olabilir miyim dedim ayri gelmiyor karma asi bu dedi :/
Bence bizim saglik ocagina son dk geliyo asilarAy bence yalan soylemis cunku karma olsan da ikinciyi sadece tetanoz yapacaklar sonunda gelmiyorsa onu nasil yapacaklar![]()
Evet ben bagi neo2 düşünüyorum kızımda baginin başka bir modelini kullandım çok memnun kalmıştım yine aynı marka tercih ederimKızlar biz bugün biraz bebişe alışveriş yaptık. Bebek arabası bagi bakan oldu mu acaba hiç? Biz bir kaç model arasında kaldık ama baginin sürüşü en konforlu geldi bana.
Aynıyım ya diş ipi biraz iyi geliyor düzenli gittiğim bir diş hekimi arkadaşım vardı ona danıştım diş eti bakımı yapıyoruz dedi bu tip durumlarda. Haftaya doktor kontrolüm var izin verirse yaptıracağımKizlar benim dis etlerim asiri kaniyor resmen disimi fircalamaya korkuyorum etraf kan golu oluyo resmen hele ondeki dis etim baya sismisti falan simdi de ayrilacak gibi boyle bi kopacak gibi falan duruyo korktum iyice
Evet canım bizimde en çok o hoşumuza gitti e bebekte de %25 indirim var fiyatlar bayağı iyiydi. Pregoya da baktım aslında ama soyulma ile ilgili şikayet varmış parlak olan aksamlarda.Evet ben bagi neo2 düşünüyorum kızımda baginin başka bir modelini kullandım çok memnun kalmıştım yine aynı marka tercih ederim
Bence de yalan bana sordular tek tetanoz mu diyeAy bence yalan soylemis cunku karma olsan da ikinciyi sadece tetanoz yapacaklar sonunda gelmiyorsa onu nasil yapacaklar![]()
Bagi markasını ben tam 4 sene kullandım yurtdışı uçuşları dahil sayısız yere götürdüm tık etmedi canım kime tavsiye ettiysemde hep çok memnunlar fiyat performans markası benceEvet canım bizimde en çok o hoşumuza gitti e bebekte de %25 indirim var fiyatlar bayağı iyiydi. Pregoya da baktım aslında ama soyulma ile ilgili şikayet varmış parlak olan aksamlarda.
Tek tetanoz mu derken yani soyle demis olabilir mi hic vurulmayanlara once sadece tetanoz yapiliyor ikincisi karma ucuncusu tekrar tetanozBence de yalan bana sordular tek tetanoz mu diye![]()
Yok canım baya eski tip hamileliklerde ki gibi iki doz sadece tetanoz vurulabiliyorsun. Soruyorlar mesela kadın doğum doktorunuza danışın diyorlar bende danıştım önce karma bir ay sonra tetanoz olabilirsin ama bu ikinci hamileliğin ikinci doz tetanoz gereksiz dedi bende karma yaptırdım. Ama mesela 2020 de hamileydim iki doz tetanoz yapılıyordu. Hani tek tetanoz yok demeleri yalan ya da ellerinde yok onu da tedarik etmek onların göreviTek tetanoz mu derken yani soyle demis olabilir mi hic vurulmayanlara once sadece tetanoz yapiliyor ikincisi karma ucuncusu tekrar tetanoz![]()
Bana da dediler 2023te 2 doz olmussun simdi karma olcaksin 4 hafta sonra tekrar tetanoz olcaksin diyeYok canım baya eski tip hamileliklerde ki gibi iki doz sadece tetanoz vurulabiliyorsun. Soruyorlar mesela kadın doğum doktorunuza danışın diyorlar bende danıştım önce karma bir ay sonra tetanoz olabilirsin ama bu ikinci hamileliğin ikinci doz tetanoz gereksiz dedi bende karma yaptırdım. Ama mesela 2020 de hamileydim iki doz tetanoz yapılıyordu. Hani tek tetanoz yok demeleri yalan ya da ellerinde yok onu da tedarik etmek onların görevi
Sen baya yakın zamanda olmuşsun canım yerinde olsam vurulmazdım antikorlusundur. Aşırı ağrı yaptı ya iki gün. Üstüne yatamadım kaldıramadım kolumuBana da dediler 2023te 2 doz olmussun simdi karma olcaksin 4 hafta sonra tekrar tetanoz olcaksin diye
Esim de hic yaptirmami istemiyor ama en iyisi karmayi olayim diger doz icin doktoruma sorayim bende
agri yapti mi koluna![]()
Yüksek ihtimal bizde onu alıcaz canım en çok içime o sindi sürüş kolaylığı olsun görünüşü olsun çok beğendim.Bagi markasını ben tam 4 sene kullandım yurtdışı uçuşları dahil sayısız yere götürdüm tık etmedi canım kime tavsiye ettiysemde hep çok memnunlar fiyat performans markası bence
Ama sonucta gebelikten haberleri var hangi haftada oalcagindan da haberleri var asinin hatta onlar arayip cagiriuor nasil hazir etmemisler kiBence bizim saglik ocagina son dk geliyo asilar
Gecen cagirdilar gittim asi gelmemis daha
Sacmalik yani
O yuzden ayri ayri gelmiyordur belki birlesik geliyordur bilemedim
Saglik bakanligi bogmaca difteri de eklemis olmaniz gerekiyor karma asiyi dedi![]()
Gitmedim aramadı sağlık ocağı , bende uyuyan yılanı uyandırmadımCanim sen gittin mi asi icin? Beni cagirdilar ben sadece tetanoz olabilir miyim dedim ayri gelmiyor karma asi bu dedi :/
Neden dikkat et dedin ki bogmacali olan asi iyi degil mi:/ kararsiz kaldim bendeGitmedim aramadı sağlık ocağı , bende uyuyan yılanı uyandırmadımAma ben hemşireyim benim elimde var sadece tetanoz aşısı , eczanelerde de var T-t vac tetanoz diye geçiyor , dışardan temin edip hastanede yaptırabilirsin . Ama dikkat et T-d vac var o tetanoz difteri , bi de T-t vac var o direk tetanoz aşısı .
Aynen beni 10 gun once arayip haber verdiler su gun gelin diyeAma sonucta gebelikten haberleri var hangi haftada oalcagindan da haberleri var asinin hatta onlar arayip cagiriuor nasil hazir etmemisler ki
Ben karma olan aşılar için hiç iyi şeyler duymadım , cahillik de yapmak istemiyorum ama ya sırf tetanoz olcam ya hiç olmıycam , tabi yine de her şey Allahtan ama insan her ihtimali düşünüyorNeden dikkat et dedin ki bogmacali olan asi iyi degil mi:/ kararsiz kaldim bende