- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Ayy çok okuyormuşsunuzGünaydın
Ben de katılabilir miyim aranıza?
Eskiden sürekli kitap okurdum. Ayda 8-9 kitap bitirdiğim olurdu. Bir ara hiç okuyamadım. Son bir kaç aydır gene elimde kitaplar var, epey okuyorum bu ara.
Bu topiğe yeni arkadaşlıklar edinmek, yeni kitaplar öğrenmek, okuduklarımı paylaşmak için geldim.
Aranıza alırsanız çok sevinirim
Yazdığımı iyi anlamışsın canım vallaEki Görüntüle 3320997
tabii ki. topiğimiz herkese açıkhoşgeldiniz
bazı hesaplara tanımlamış sanırım. benim de ana premium hesabıma değil de bu topik için kullandığım hesaba tanımlamış mesela
Bu soruyu bende çok duyuyordum okuduklarımı ve okumadıklarımı ayrı dizdimNişanlım da dahil kitaplığımı gören kişilerden en çok aldığım soru olan “bunların hangilerini/kaçını okudun?” sorusuna kalıcı bir çözüm buldum.Eki Görüntüle 3313311
Helal olsun@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
yet07
@Chara-
Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
@Alp_BuRc
@Aysegulce34
Tatataaammm ben geldimmmmEtiket kraliçeniz geldi Güüünaydıııınnnnnnn
Henüz o aşamaya geçemedimHiç etiket işine girmeyeyim korktumCuma fotoğrafları nerde leydiiiz? Kimler neler okuyor?
Eki Görüntüle 3321284
Aşırı hızlı ilerleyemesem de
Ben bir haftadır bişey okumuyorumHiç etiket işine girmeyeyim korktumCuma fotoğrafları nerde leydiiiz? Kimler neler okuyor?
Eki Görüntüle 3321284
Aşırı hızlı ilerleyemesem de
Henüz o aşamaya geçemedim
Yolunda mı her şeyBen bir haftadır bişey okumuyorum
Haftasonundan beri hastaydım. Sinüzitim var kafamı eğmek işkence oluyor yeni yeni toparlıyorum.Yolunda mı her şey
Çok geçmiş olsun çabucak turp gibi ol inşallahHaftasonundan beri hastaydım. Sinüzitim var kafamı eğmek işkence oluyor yeni yeni toparlıyorum.
çok geçmiş olsunHaftasonundan beri hastaydım. Sinüzitim var kafamı eğmek işkence oluyor yeni yeni toparlıyorum.
Geçmiş olsunHaftasonundan beri hastaydım. Sinüzitim var kafamı eğmek işkence oluyor yeni yeni toparlıyorum.
Çok geçmiş olsun çabucak turp gibi ol inşallah
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Şu harflerin görsellerinin olduğu sayfa o bölümle ilgili resimler içeriyormuş. H'de fark edip geri geri dönüp baktımBen de nihayet evime ve kitaplarıma kavuştum. Bitmeyecek Öykü'yü yanımda olmadığı için pdften okuyordum. Meğer sayfaları ne kadar ciciymiş, böyle okumak daha da keyifli
Eki Görüntüle 3321306
Ben de tam tersi resmi farkettim harfi görmedim. Diğer sayfada harf eksik olunca hata var sandım önce. Sayfa mı eksik diye kontrol ettimŞu harflerin görsellerinin olduğu sayfa o bölümle ilgili resimler içeriyormuş. H'de fark edip geri geri dönüp baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?