HoşgeldinizSelamlar asiri sevdim topigi iyi okumalar herkesebende dahil olmak isterim henuz bitirdim kitabimi. Yeni bir okumaya baslicam ama karar veremedim onerilere acigim
HoşgeldinizSelamlar asiri sevdim topigi iyi okumalar herkesebende dahil olmak isterim henuz bitirdim kitabimi. Yeni bir okumaya baslicam ama karar veremedim onerilere acigim
çok sağ ol orange. bana da gelmiş mailime bakınca gördüm ve ben de aldım150'ye 60 TL indirim tanımlamış Amazon bana. Hazır okuyacakken 8 tane Türk klasiği aldım, 90 TL'ye geldi
Ay neler aldınçok sağ ol orange. bana da gelmiş mailime bakınca gördüm ve ben de aldım
Ay neler aldın
Bak yine sepete eklemelik kitaplar atıyosun. Yapma
yaptım sayBak yine sepete eklemelik kitaplar atıyosun. Yapma
Oo sen bir de Osman’ı oku. En çok yapmak istediğim şey
Kasım’da ilk kitabım Osman o haldeMrsay buna üzüldü
Hoşgeldiniz ,biz onu ortak okuma olarak okuyup yorumlamıştık sayfada ,geçen yıllarda tam zamanından emin değilim ama bir ya da iki yıl önceHosbuldumyakin zamanda bulbulu oldurmek adli kitabi bitirdim cok ovuluyodu kitap yasakli olduguda olmustu ama ben o wow etkisini alamadim okuyan var mi aranizda? İrkciligin bu zamanda bile babasini gordugumuz icin olabilir tabi ne bileyim beni etkilemedi
Hoş geldiniz. Ben de yangın olayına kadar falan okudum onu, yarım bıraktım. İnanılmaz sıkıcı geldi. İlk bölümlerde tek tek mekanı, orada yaşayan insanları anlatmasa, olaylar oldukça kişiler ve mekan hakkında kısa bilgiler verse daha iyi olurdu bence. İlk dört bölüm neredeyse kasabayı tanımakla geçtiHosbuldumyakin zamanda bulbulu oldurmek adli kitabi bitirdim cok ovuluyodu kitap yasakli olduguda olmustu ama ben o wow etkisini alamadim okuyan var mi aranizda? İrkciligin bu zamanda bile babasini gordugumuz icin olabilir tabi ne bileyim beni etkilemedi
Hosbuldum yaa arasamda yorumlari bulamam simdi merakta ettim cokca ovulmustu ziraHoşgeldiniz ,biz onu ortak okuma olarak okuyup yorumlamıştık sayfada ,geçen yıllarda tam zamanından emin değilim ama bir ya da iki yıl önce
Hosbuldum ve gunaydinHoş geldiniz. Ben de yangın olayına kadar falan okudum onu, yarım bıraktım. İnanılmaz sıkıcı geldi. İlk bölümlerde tek tek mekanı, orada yaşayan insanları anlatmasa, olaylar oldukça kişiler ve mekan hakkında kısa bilgiler verse daha iyi olurdu bence. İlk dört bölüm neredeyse kasabayı tanımakla geçti. Genelde yeni bir kitaba ilk başladığında daha hızlı okuyan biriyimdir ama bu kitabın başı günde bir iki sayfa anca gitti bende.
Günaydın herkese
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc
Aysegulce34
Tatataaammm ben geldimmmmEtiket kraliçeniz geldi Güüünaydıııınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?