Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hosbuldum yakin zamanda bulbulu oldurmek adli kitabi bitirdim cok ovuluyodu kitap yasakli olduguda olmustu ama ben o wow etkisini alamadim okuyan var mi aranizda? İrkciligin bu zamanda bile babasini gordugumuz icin olabilir tabi ne bileyim beni etkilemedi

Hoşgeldiniz ,biz onu ortak okuma olarak okuyup yorumlamıştık sayfada ,geçen yıllarda tam zamanından emin değilim ama bir ya da iki yıl önce

Hoş geldiniz. Ben de yangın olayına kadar falan okudum onu, yarım bıraktım. İnanılmaz sıkıcı geldi. İlk bölümlerde tek tek mekanı, orada yaşayan insanları anlatmasa, olaylar oldukça kişiler ve mekan hakkında kısa bilgiler verse daha iyi olurdu bence. İlk dört bölüm neredeyse kasabayı tanımakla geçti . Genelde yeni bir kitaba ilk başladığında daha hızlı okuyan biriyimdir ama bu kitabın başı günde bir iki sayfa anca gitti bende.

Günaydın herkese

Hosbuldum ve gunaydin Kesinlikle katiliyorum zar zor bitti bir sure cocuklarin o masum halini dusuncelerini okumak keyifliydi ama iste nereye kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…