- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.707
- 528
ben neden yokum acaba@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
@Chara-
Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
@Alp_BuRc
Aysegulce34
GünaydınGüzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle
Ben de hiç okumadım, ilk defa geçtiğimiz günlerde İnce Memed'in ilk kitabını okudum ve çok beğenmiştim. Okumadıysan onu önerebilirim ilk olarak, çekiyor içine ve aslında kendi kültürümüz olduğu için, mekan/yer isimlerini bildiğini de fark ettiğin de keyifli geliyormuş, üzülmüştüm daha erken okumadığıma :) bunları da okudukça yorumlarımı eklerim tabiiTürk klasikleri bana çok zor geliyor. Ama bir yerde de başlayasım var. Okudukça yorumunu ekler misin?
Ben de hiç okumadım, ilk defa geçtiğimiz günlerde İnce Memed'in ilk kitabını okudum ve çok beğenmiştim. Okumadıysan onu önerebilirim ilk olarak, çekiyor içine ve aslında kendi kültürümüz olduğu için, mekan/yer isimlerini bildiğini de fark ettiğin de keyifli geliyormuş, üzülmüştüm daha erken okumadığıma :) bunları da okudukça yorumlarımı eklerim tabii
İnce Memed'i ben de okumak istiyorum ya. Onca kitap okuyup onu okumamak utandırıyor beni.Türk klasiklerinin çoğunu okudum ve genelde kısa ve keyifli kitaplar.
Başkanımız düzenli katılım yapıldıktan sonra ekliyor listeye. Siz hedef belirlemiş miydiniz?ben neden yokum acababelirli bir süre sonra mı oluyorum burada
Dedikodu mu var
Belirlemem gerektiğini bilmiyordum aslında ama düzenli buradayımBaşkanımız düzenli katılım yapıldıktan sonra ekliyor listeye. Siz hedef belirlemiş miydiniz?
ya başki...
Düzenli katılımda ekliyorum çünkü 1 2 hafta gelip girmeyen çok oluyor. Yakında eklerim sizi deben neden yokum acababelirli bir süre sonra mı oluyorum burada
Biz yokken çok kitap okudun dimiDüzenli katılımda ekliyorum çünkü 1 2 hafta gelip girmeyen çok oluyor. Yakında eklerim sizi de
Bir kitap bitirdim ama çok kitap aldım okumaktan ziyadeBiz yokken çok kitap okudun dimipeki benim yeni kitaplarımı gördün mü
Hoşgeldin canımBir kitap bitirdim ama çok kitap aldım okumaktan ziyade
Geçmişi okumadım bakacağım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?