hoş geldin calcimBir kitap bitirdim ama çok kitap aldım okumaktan ziyade
Geçmişi okumadım bakacağım şimdi
2024 anca belirleyeceğim bu gidişle
Ben de aldım okumayın Ocak ortak okuma yapalım suç ve ceza ile birlikteTamam canımsArrietty_ 3'lendikkk
Yaa süper
ZatenBen de aldım okumayın Ocak ortak okuma yapalım suç ve ceza ile birlikte
Yaa süperben de aldım bunlardan sırayla
Valla anca oyle olur
Azcik citlatsan bana2024 anca belirleyeceğim bu gidişle
Cok gecmis olsunİyi akşamlar
Lanetli Tavşan bende de var
Giremedim, okuyamadım burayı. Kızçe hastalandı önce, sonra bana bulaştırdı galiba.
İrina’ya Göre Şeffaflık kitabına başladım.
Geçmişler olsunİyi akşamlar
Giremedim, okuyamadım burayı. Kızçe hastalandı önce, sonra bana bulaştırdı galiba.
çok geçmiş olsunİyi akşamlar
O kadar karışık ki hayatım bu ara ne yapıyorum ne ediyorum anlamıyorum bile. Kafamı asla toplayamıyorum. Aklımda klasik türk edebiyatı, modern klasik edebiyatı, dünya edebiyatı var. Tanıma ek olarak bilim kurgu serisi ekleyeceğim bir de bir kaç güncel kitapAzcik citlatsan bana
acelemiz yok başganım. ne zaman düzene girersenO kadar karışık ki hayatım bu ara ne yapıyorum ne ediyorum anlamıyorum bile. Kafamı asla toplayamıyorum. Aklımda klasik türk edebiyatı, modern klasik edebiyatı, dünya edebiyatı var. Tanıma ek olarak bilim kurgu serisi ekleyeceğim bir de bir kaç güncel kitap
Ben de okumak istiyorum onuMadem bu kadar çok kişide var mini bir ortak okuma olsun Lanetli Tavşan. Ben de size katılırım
Beni de sürseler buraya yaÇalıkuşu Feride’nin ilk tayin yeri
Amazon'dan çok uyguna ben de aldım 23 adetcik
120'ye 40 indirim de verilecek bi tur daha alayım bariAmazon'dan çok uyguna ben de aldım 23 adetcik
96 lira indirim yaptı bana. Öyle özel seçimler de yapmadım. 13 ila 30 lira arasındaki fiyatlardan elimde olmayanları attım sepete.120'ye 40 indirim de verilecek bi tur daha alayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?