- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
okuduk ne kadar efendi olduğunuFavorim efendibaba
Favorim efendibaba
okuduk ne kadar efendi olduğunudolapların efendisi
Çookk uzun yıllar var gibiBir kaç senesi daha var sanki
İki cilt olmasaydı ben de o ay okuyabilirdim
Oblomovu da okuyalım
Yeni yılda kim benimle
Oblomov
Savaş ve Barış
Ecinniler
Anna Karenina
Gorki üçlemesi okuyacak
Yeni yılda kim benimle
Oblomov
Savaş ve Barış
Ecinniler
Anna Karenina
Gorki üçlemesi okuyacak
Gorki üçlemesine varım
Üçlemeye ben de katılırım inşallah
Yakışıklı Oblomov'u saymazsak diğerlerini okudum çok şükür
Ecinniler ve Gorki'yi okumadım. Gorki üçlemesi olur ama bana hatırlatma yapman lazım başlarken
Yüzbaşının Kızı’nı çok beğenmiştim. Puşkinle tanışma kitabımdıGecikmiş günaydıııınn
Bende minik minik Swanların Tarafını okuyorum. Yüzbaşının Kızını okudum bitirdim. Bütün eserleri olan değil ama sadece Yüzbaşının Kızı olanı. Ruslardaki isim karmaşası beni bitirdi yakitabın sonuna doğru anca oturdu kim kimdi
Günaydın
Eleadora ya özel bugünkü paylaşım
Eki Görüntüle 3334061
Philadelphia - Manisa
Manisa Alaşehir İlçe'sinde bulunan antik kentin büyük bölümü modern yerleşmenin altında kalmıştır. Pergamon krallarından II. Attalos Philadelphos tarafından kurulan Philadelphia, Roma Dönemi'nde, tapınaklarının ve kentte yapılan festivallerin çokluğundan dolayı “Küçük Atina” diye anılmıştır. Bizans Dönemi'nde önemini koruyan kent, bu dönemde sağlam bir surla çevrilmiştir. Philadelphia’da yapılmış olan kazılarda, Roma Dönemi'ne tarihlendirilen bir tiyatro ile bir tapınak ortaya çıkarılmıştır. Tiyatrodaki kazı çalışmalarında sahne binasının büyük bir bölümü ile oturma bölümünün çok az bir bölümü gün ışığına çıkarılmıştır. Kentin en görkemli anıtlarından biri de sadece üç payesi korunmuş olan Aziz Jean Kilisesi’dir. 6'ncı yüzyılda yapılmış olan bazilika sonraki dönemlerde de onarımlar geçirmiştir.
Yeni haftadan herkese günaydınlar
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım
Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Ruveyda-
@Arrietty_
Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Sulukuleli
@Less-is-More
@Amanita
hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
Kirmizi krizantem
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@Aysegulce34
@yosunlukek
Tünaydın
Eleadora ya özel bugünkü paylaşım
Eki Görüntüle 3334061
Philadelphia - Manisa
Manisa Alaşehir İlçe'sinde bulunan antik kentin büyük bölümü modern yerleşmenin altında kalmıştır. Pergamon krallarından II. Attalos Philadelphos tarafından kurulan Philadelphia, Roma Dönemi'nde, tapınaklarının ve kentte yapılan festivallerin çokluğundan dolayı “Küçük Atina” diye anılmıştır. Bizans Dönemi'nde önemini koruyan kent, bu dönemde sağlam bir surla çevrilmiştir. Philadelphia’da yapılmış olan kazılarda, Roma Dönemi'ne tarihlendirilen bir tiyatro ile bir tapınak ortaya çıkarılmıştır. Tiyatrodaki kazı çalışmalarında sahne binasının büyük bir bölümü ile oturma bölümünün çok az bir bölümü gün ışığına çıkarılmıştır. Kentin en görkemli anıtlarından biri de sadece üç payesi korunmuş olan Aziz Jean Kilisesi’dir. 6'ncı yüzyılda yapılmış olan bazilika sonraki dönemlerde de onarımlar geçirmiştir.
Yeni haftadan herkese günaydınlar
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım
Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Ruveyda-
@Arrietty_
Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Sulukuleli
@Less-is-More
@Amanita
hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
Kirmizi krizantem
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@Aysegulce34
@yosunlukek
Evet ya Ruslar bir kişiye beş tane lakap takıyorlar. Kim kimin eniştesiydi, kim kim kimin görümcesiydi derken kitap bitiyor.Gecikmiş günaydıııınn
Bende minik minik Swanların Tarafını okuyorum. Yüzbaşının Kızını okudum bitirdim. Bütün eserleri olan değil ama sadece Yüzbaşının Kızı olanı. Ruslardaki isim karmaşası beni bitirdi yakitabın sonuna doğru anca oturdu kim kimdi
Bence en kısa süredeİki saattir uğraşıyorum meğer sadece alıntılardan oluşan mesajlar alıntılanmıyormusC Calcifer
Life light Eleadora K Kitapkontesi Gorki’ye ne zaman başlayalım istersiniz?
Ocakİki saattir uğraşıyorum meğer sadece alıntılardan oluşan mesajlar alıntılanmıyormusC Calcifer
Oyum Şubat ayınaİki saattir uğraşıyorum meğer sadece alıntılardan oluşan mesajlar alıntılanmıyormusC Calcifer
Sen bir dur şimdi, su içer gibi kitap okuyor gelmiş bir de en kısa sürede diyorBence en kısa sürede
kitap okumak için bu günlerimi bir daha bulmam çok zorOyum Şubat ayına
Sen bir dur şimdi, su içer gibi kitap okuyor gelmiş bir de en kısa sürede diyor
Sen oku kontesim ama bizi de düşünkitap okumak için bu günlerimi bir daha bulmam çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?