Yalnız yazdığımı tekrar okudum da yanlış anlamaya müsait bir şey çıkmış ortaya. Hiç aklıma farklı bir ima gelmedi yazilan kelimelerin harflarini değiştirmekti amacım. Hiç tarzım değildir zaten o tarz imalar ( ben açıklamami yapayım da yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim)
Ben çok sevmiştim Kamelyalı Kadın’ıDumas'ın kemikleri sızladı
Ben kötü bişey anlamamıştım bileYalnız yazdığımı tekrar okudum da yanlış anlamaya müsait bir şey çıkmış ortaya. Hiç aklıma farklı bir ima gelmedi yazilan kelimelerin harflarini değiştirmekti amacım. Hiç tarzım değildir zaten o tarz imalar ( ben açıklamami yapayım da yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim)
Ben de başka hiç birşey anlamadım hala daBen kötü bişey anlamamıştım bileaçıklamanı okuyunca ne yazmış ki diye tekrar baktım
Peki hiç birimizin KAMELYALI KADIN yazamaması
gözlerimden yaş geldi. gülmekten okuyamayacağım artıkOnun adı şey değil miydi ya Kamışlı Kayın
ben güno yazamıyorum daha kitabın adı şekilden şekile girdiElit topiğe yakıştı mı hiç
hoşgeldiniz. inşallah daimi olursunuz
Ben de başka hiç birşey anlamadım hala da
Ben kötü bişey anlamamıştım bileaçıklamanı okuyunca ne yazmış ki diye tekrar baktım
Osman ‘a yakışır bir görsel bırakayım şuraya ,o sever böyle şeyleriEki Görüntüle 3336132
SevindimBen fartkettim ancak seni bildiğim için ne yazmak istediğini de anladım
Ben kötü bişey anlamamıştım bileaçıklamanı okuyunca ne yazmış ki diye tekrar baktım
Tüh fark etmeyenleri de uyandırmış oldumBen de başka hiç birşey anlamadım hala da
Biliyorum ya öylesine takılayım dedim ben deBen çok sevmiştim Kamelyalı Kadın’ıcalciye bu sevgimi aktarıp okuması için şevke getirmek isterken heyecanlanmışım herhalde telefon kendi kendine değiştirmiş kelimeyi ,bakmadan yollamışım ben de mesajı
Zamanında 12 TL alan benkızlar, körleşme amazonda 147 ye düşmüş. stokta yoktu 2. elde bile 500 e çıktığını gördüm. almak isteyen varsa kaçırmasın.
Gerçekten benim deBu orantısız kitap artışları çok can sıkmaya başladı
AldımVakıf Serisi 7 Kitap Amazonda en alınabilir fiyata kızlar. Bu seriyi alacaksanız son indirim bence
Beni taniman mutlu etti beniYeter vurma öldüm
Hayır Teyo kaydedecek bunları okudun mu diye sürekli darlayacak beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?