Çok teşekkür ediyorumGirş sayfasında ortak okuma listemiz var. Her ay bir kitap okuyoruz ortak olarak. Katılım zorunlu değil.
Onun dışında okuduğumuz kitapları konuşuyor, paylaşıyoruz. Cuma günü foto paylaşım günümüz mesela.
Bu kategori de bir de bildirim sayfası var, ay sonunda okuduğumuz kitapları oraya yazıyoruz.
@Capanin Gururu Teyom gbt alıyor bir de
Ay ben bu fotoyu nereye attım bulamıyorım topikte yokhemen foti
Benim de keki bitirmeye teşebbüs etmeden aklıma geldiKeşke ben de çekseydim ya ıssız adam keki yaptım kekten 2 dilim kaldıYarına güzel görsel olurmuş
Ay ben bu fotoyu nereye attım bulamıyorım topikte yok
Selamlar
Fuar’a gittim bugün. Fiyatlar dehşet vericiinternet çok daha uygun kalıyor yanında. O yüzden alacağım birçok kitabı almadım. Bunlar ganimetler
Eki Görüntüle 3325520
Tarihi yanlış bakıyormusum. Fuarın bitişi aklımda kalmıs
John Verdon severim. Polisiye yazarların içinde favorimAklından bir sayı tut- John Verdon bu akşam başlayacağım.
Ayy ben onu okudum ama dandik bir yayındı. İş bankasından alıp tekrar okuyacağım sizinleBahanem de hazır
“Bir lanet var bu kitapta belli okumayayım en iyisi”
Yeter la vurmayınBen de çok sevmiştim. İlk başlarda kitaba girene kadar sıkıyor biraz 15/20 syf. Sonra çok güzel akmıştı.
Calci okumamış mı
Calcinin çırağı oldumTarihi yanlış bakıyormusum. Fuarın bitişi aklımda kalmısteşekkürler
Vakıf serisini aldı eşimhanımlar yok mu kasım indirimini değerlendirenler? kitap almadınız mı
Her gün yeni bir kitap duyuyorum yeterVakıf serisini aldı eşim
Okuduğumuz kitaplar hakkında konuşuyoruz. Mini ortak okumalar yapıyoruz. Yıllık hedef belirliyoruz ben tabloya ekliyorum. Her ay ojuduklarımızı yazıyoruzÇok teşekkür ediyorum
hörmetler enişteVakıf serisini aldı eşim
Alaman kiiiHer gün yeni bir kitap duyuyorum yeter
Anlık calciVakıf serisini aldı eşim
Ben mater serisini kolluyorum. İndiği an çökücemo da sizin yüzünüzden. Zehirliyorsunuz beni burda herkesi birbirine zehirli ok atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?