Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar iyi geceler herkeslere
Bugün kitap fuarına gittim ben. Çok seviyorum ya. Her gün gitsem giderim

Stanttaki kadın bilim kurgu-fantastik sevdiğimi söylediğimde ve bir de Yüzüklerin Efendisi ve Neil Gaiman okumadığımı duyunca çok şaşırdı ve mutlaka okumam gerektiğini söyledi. Bende aldım bakalım. Diğerlerinden de bazıları yeni çıkmış bilim kurgu klasiklerinden.

Keşke zamanım olsa oturup şöyle uzuun uzun rahatça kitap okuyabilsem. Merak ettiğim her kitabı hemen okumak istiyorum

Ne kadara aldın bunlarıı?

yet07 Kurtuluş Projesi 3 oldu

Rakoczi Müzesi - Tekirdağ​

Barbaros Caddesi üzerinde eski bir Türk evi olan bina 1676-1735 yılları arasında yaşayıp, son yıllarını Tekirdağ’da geçiren Erdel Prensi ve Macar Halk Kurtuluş Kahramanı II. Rakoczi Frençh’in anılarına izafeten Macar Hükümeti tarafından müze olarak düzenlenmiştir. Mülkiyeti ve içindeki zati eşyalarıyla birlikte Macar Hükümeti'ne ait olan müze 25 Eylül 1982 tarihinde ziyarete açılmıştır. Sergilenen eserler arasında Türk-Macar ilişkilerini ve iki ulusun halk sanatlarındaki beraberliklerini simgeleyen eserler ile Rakoczi’nin şahsi ve ailesine ait eşyalar yer almaktadır.

Yılın son ayından herkese günaydınlar

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe

Günaydın

herkese günaydın

Gunaydinn

Günaydın

Günaydıııın

Ne kadara aldın bunlarıı?

yet07 Kurtuluş Projesi 3 oldu
820ye aldım. İthakide %20 indirim var. 3 kitap ve üzeri alana ekstra %30 indirim var. Böylece internetle aynı fiyata geliyor hepsini amazondan ekledim baktım orda da 814 tuttu.

Çarşamba yeni kitaplar gelecekmiş gideceksen çarşambadan sonra git

O Orangegreysky yet07 kurtuluş projesini beraber mi okuyacaktınız. Mini ortak okuma mu oluyor yoksaaa ne zaman okuyacaksanız bende o zaman okuyayım. Marslıdan güzelmiş bu kitap öyle dediler
İkimizde de vardı kitap sen de geldin, o yüzden epey minnak bi ortak okuma olabilir bence

309 TL gördüm ben şimdi. Acaba yanlış mı gördüm.

çok güzel bi seriydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…