Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabır Taşı
Afganistan'da savaşta felç kalan kocasıyla hesaplaşmasını anlatıyor. Kadın eşine içindekileri döktükçe adamın taş gibi çatlayıp kendiine gelmesini umud ederek içindekileri söylüyor. Orta Doğuda kadın olmak ne demek bir kez daha gözler önüne seriyor. Kısacık ama vurucu bir kitaptı benim için

Ortak Okuma olan Ruhlar Evi'ne başlıyorum

Günaydın
Kendinle savaşma sanatı bugün biter inşallah. Sonra aşkın celladına başlayacağım

Günaydın başganım ve çagggnım arkadaşlarım

kitap okumaya devam ediyorum..çocuklar adapte oldular özellikle 7 yaşındaki oğlum durmadan okuyor 5. Sınıf gibi değildi okuması ama kızım sevemedi gitti çok zorlanıyorum onda okuması için sürekli hatırlatan benim..uyumadan önce 20 dk muhakkak okuyacaklar kitaplarını

Günaydın. Ben kasımdan beri pek okuyamıyorum. Elimdeki kitaplar (Demir Ökçe, Babil'in En Zengin Adamı) biraz ağır geldi, başka kitaplara başlayayım dedim. Başladıklarımın konuları ağır geldi. Yarım kalanlara elim gitmiyor, yenilerine başladıkça da yarım kalanların sayısı çoğalıyor. İşte öyle okumadan geçiriyorum

Günaydın

Demir Ökçe ağır bir kitap. Ben de onu okurken zorlanmıştım baya. Çapraz okuma ile rahat okunuyor

Günaydın.
Şiddetin Tarihi ni okumaya devam ediyorum.

Demir Ökçe ağır bir kitap. Ben de onu okurken zorlanmıştım baya. Çapraz okuma ile rahat okunuyor
Yanlış kitaplarla çapraza aldım ben. Kurtlarla koşan kadınlar da öyle roman gibi okunacak bir kitap değil. Ben araya kafa dağıtmalık kısa kitaplar eklicem yoksa kitap bitiremem

Yanlış kitaplarla çapraza aldım ben. Kurtlarla koşan kadınlar da öyle roman gibi okunacak bir kitap değil. Ben araya kafa dağıtmalık kısa kitaplar eklicem yoksa kitap bitiremem
Kurtlarla koşan kadınları ben de çok okumak istiyorum ama öncesinde sağlam araştırma yapıp biraz not tutmak lazım ona üşeniyorum

Günaydıııın

Ben dün yazdığım gibi Neil Gaiman- Yokyer i okuyorum. Yazarın diğer kitaplarını da okuyacağım inşallah çok hoşuma gitti tarzı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…