- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Bitirdin mi sen?Günaydın ❤
Ben cok begendim kitabı, daha başlardasın biraz daha ilerle bakalım
Yok Küçük Alba bölümündeyimBitirdin mi sen?
Bende Uyanış’ı bitirmek üzereyim. Dün tamamen kitabı bitiririm diyordum da okuyamadım hiçYok Küçük Alba bölümündeyim
Bende Uyanış’ı bitirmek üzereyim. Dün tamamen kitabı bitiririm diyordum da okuyamadım hiç
Günaydın ❤
Ben cok begendim kitabı, daha başlardasın biraz daha ilerle bakalım
devam edeyim o zaman. inşallah benim için de akıcı olurAslında kitap aynı tek düzelikte devam ediyor ama şu an senin okuduğun kısımda konu da tam açılmadı. İstersen 10 sayfa daha oku ilgini çekmezse bırakırsın.
Ben çok uzun zamandır bu kitabı okumak için beklediğimden sıkıntı yaşamadım.
Ben konusuna baktım ilgimi çekmedi, o yüzden almadım. 2024 ortak okumalarının çok büyük bir çoğunluğunu aldım amakızlar ya ortak okuma ruhlar evi bana mı akıcı gelmedi bir tekşu an 35 teyim galiba ama henüz ilgimi çekerek okutmadı kendini. ilerleyince açılıyor mu?
yani şöyle ki bunun bir zararı olmaz ama ilk kitaptaki karakter ve bazı olayların devam kitaplarında önemli yeri olabiliyor. bunları bilerek okumak hem daha keyifli hem de anlaşılır. çok geciktirme almayı derimSelam kızlar. Ay kaç gündür girmemişim siteye. Ama bu sırada cam şato bitti hatta son 250 sayfayı fln durmadan okudum yani çok heyecanlandı bırakamadım. Bu tarz seviyorum ben yaa
Şimdi başlangıç kitabı elimde yok o elime geçene kadar 2. Kitaba başlayacağım mecburbir civciv annesi
Alacağım alacağım hemenyani şöyle ki bunun bir zararı olmaz ama ilk kitaptaki karakter ve bazı olayların devam kitaplarında önemli yeri olabiliyor. bunları bilerek okumak hem daha keyifli hem de anlaşılır. çok geciktirme almayı derim
hem evet hem hayır durum tam olarak şöyle;Alacağım alacağım hemen
Ayy bide bu kız chaolla mı aşk yaşayacak dorianla mı bunu bi söyle bana lütfen yaikisinde de gönlü var gibi ama benim gönlüm chaoldan yana (ismi doğru yazmışımdır inş kontrol etmedim ama anlamışsındır sen yüzbaşı işte )
Ben hizmetçiyi bitirdim sen de gelEsrar-ı Cinayat kitabım bitti. Başlarda olayları oturtana kadar biraz sıkıldım açıkçası ama sonrası çok güzeldi
Ne diyosuuuuunnhem evet hem hayır durum tam olarak şöyle;
aynen böyle ama ben şimdiye kadar 5 tane saydımNe diyosuuuuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?