Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uygulamadan okuyorum ben , araya başka kitaplar da alıyorum. O yüzden ay sonuna kadar vakti var benim için cok akıcı ve merak uyandırıcı ilerliyor. Elimde olsa oturup bitirmek istiyorum kitabı ama bi yandan da hedefimi tutturmaya calisiyorum
Bende Uyanış’ı bitirmek üzereyim. Dün tamamen kitabı bitiririm diyordum da okuyamadım hiç

Günaydın ❤

Ben cok begendim kitabı, daha başlardasın biraz daha ilerle bakalım

devam edeyim o zaman. inşallah benim için de akıcı olur

Selam kızlar. Ay kaç gündür girmemişim siteye. Ama bu sırada cam şato bitti hatta son 250 sayfayı fln durmadan okudum yani çok heyecanlandı bırakamadım. Bu tarz seviyorum ben yaa

Şimdi başlangıç kitabı elimde yok o elime geçene kadar 2. Kitaba başlayacağım mecbur bir civciv annesi

kızlar ya ortak okuma ruhlar evi bana mı akıcı gelmedi bir tek şu an 35 teyim galiba ama henüz ilgimi çekerek okutmadı kendini. ilerleyince açılıyor mu?
Ben konusuna baktım ilgimi çekmedi, o yüzden almadım. 2024 ortak okumalarının çok büyük bir çoğunluğunu aldım ama . Firesiz katılmaya çalışacağım.

yani şöyle ki bunun bir zararı olmaz ama ilk kitaptaki karakter ve bazı olayların devam kitaplarında önemli yeri olabiliyor. bunları bilerek okumak hem daha keyifli hem de anlaşılır. çok geciktirme almayı derim

yani şöyle ki bunun bir zararı olmaz ama ilk kitaptaki karakter ve bazı olayların devam kitaplarında önemli yeri olabiliyor. bunları bilerek okumak hem daha keyifli hem de anlaşılır. çok geciktirme almayı derim
Alacağım alacağım hemen

Ayy bide bu kız chaolla mı aşk yaşayacak dorianla mı bunu bi söyle bana lütfen ya ikisinde de gönlü var gibi ama benim gönlüm chaoldan yana (ismi doğru yazmışımdır inş kontrol etmedim ama anlamışsındır sen yüzbaşı işte )

hem evet hem hayır durum tam olarak şöyle;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…