- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
Ben de size güvenip iki kitabını birden aldımGünaydın bugün yeni bir kitaba başladım. Hizmetçi serisinin 2.kitabı Hizmetçi'nin Sırrı. İlk kitabı 1 günde okuyup bitirdim çok güzeldi. Bu kitap da büyük bir heyecanla başladı.
İlk kitabı yarısından biraz fazla okuyup çözmüş gibi hissettim ama son anda ters köşeyle bitirdi ikinci kitapla ilgili yorumumu da yaparım bitirince. Keyifli okumalarBen de size güvenip iki kitabını birden aldımyeni yılda okuyacağım .
ben de 2 sini birden aldım. 3. yü bekliyorumBen de size güvenip iki kitabını birden aldımyeni yılda okuyacağım .
Aah ah devam kitabını almadan serileri okuyamayan bizben de 2 sini birden aldım. 3. yü bekliyorum
bekle durAah ah devam kitabını almadan serileri okuyamayan biz
3.sü haziran 2024’te çıkacakmış yurtdışında. Bize seneye bu zamanlar anca gelir.
Okuduğun kitapları takvimleme, okuma süreni göstermeyle ilgili olansa BookmoryKızlar geçen gün yeni bir uygulamadan bahsetmiştiniz adı neydi ve kim söylemişti? O Orangegreyskybir civciv annesi ikinizden biriydi galiba, tekrar söyleyebilir misiniz
Evet buydu teşekkür ederimmmOkuduğun kitapları takvimleme, okuma süreni göstermeyle ilgili olansa Bookmory Eki Görüntüle 3353496
Ben de okuyacağım.İlk kitabı yarısından biraz fazla okuyup çözmüş gibi hissettim ama son anda ters köşeyle bitirdi ikinci kitapla ilgili yorumumu da yaparım bitirince. Keyifli okumalar
Ben de başladım uygulamadan okuyorum, güzel gidiyor. Düşün uygulama ve benBen de okuyacağım.
Merak ettim simdi
Hangi uygulamada var kitap. Hizmetçi kitabından bahsediyorsunuz dimiBen de başladım uygulamadan okuyorum, güzel gidiyor. Düşün uygulama ve ben
Evet ben de pdf varHangi uygulamada var kitap. Hizmetçi kitabından bahsediyorsunuz dimi
sana bir Kindle lazım...Evet ben de pdf var
O nedusana bir Kindle lazım...
e kitap okuyucuO nedu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?