- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Ben bu yıla kadar dostoyevski kitaplarından çok korkardım ama o korkumun üstüne gidip yazarın kalın kitaplarını (suç ve ceza, karamazov kardeşler) okudukça kendime kızıp bu kadar zaman ertelediğim için üzüldüm. Ocak ayında yine kalın kitaplarından biri olan Ecinniler i okuyacağımız için şuan aşırı heyecanlıyımBende okumak istiyorum ama nedense bugün garip bir sekilde gidip sadece G.Orwell kitaplarından bir seri topladım geldim. Şu anlık sanırım yazar olarak ilerleyeceğim kitap okuma serime. Ama suç ve ceza beni bu süreçte biraz duraklatabilir
GünaydınEki Görüntüle 3357725
Çımağıl Mağarası - Bayburt
İl merkezine yaklaşık 35 kilometre mesafedeki mağara küçük su birikintileri, sarkıtları, dikitleri, mağara incileri, mağara çiçekleri, org desenli duvarlar, traverten basamakları ve doğal yapısı ile görülmeye değer güzelliktedir. Özellikle bu doğal oluşumların taşıdıkları renkler ile mağara ayrı bir güzellik ve değer kazanmaktadır.
Yılın son haftasından herkese günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe
Bende kesinlikle okumak istiyorum ama 1 ay içinde bitirebilmem çok mümkün gözükmüyor o yüzden yakındım aslında biraz. Yoksa inanılmaz keyif alacağımdan eminimBen bu yıla kadar dostoyevski kitaplarından çok korkardım ama o korkumun üstüne gidip yazarın kalın kitaplarını (suç ve ceza, karamazov kardeşler) okudukça kendime kızıp bu kadar zaman ertelediğim için üzüldüm. Ocak ayında yine kalın kitaplarından biri olan Ecinniler i okuyacağımız için şuan aşırı heyecanlıyım
herkese günaydınEki Görüntüle 3357725
Çımağıl Mağarası - Bayburt
İl merkezine yaklaşık 35 kilometre mesafedeki mağara küçük su birikintileri, sarkıtları, dikitleri, mağara incileri, mağara çiçekleri, org desenli duvarlar, traverten basamakları ve doğal yapısı ile görülmeye değer güzelliktedir. Özellikle bu doğal oluşumların taşıdıkları renkler ile mağara ayrı bir güzellik ve değer kazanmaktadır.
Yılın son haftasından herkese günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
yosunlukek
Nowaybabe
mail yazdın mıHerkese mutlu huzurlu bir gün dilerim. Bugün eşim 2 günlük ufak bir kaçamak planlamış ona gideceğiz. Yanıma kısa bir kitap almayı düşünüyorum. Bu arada Şermin Yaşar'ın yeni kitabı çıkmış. Amazon hala bana kitap aldırmıyor. Ama başka şeyler alabiliyorum sadece kitap alamıyorum
Evet 15 tane yazmış olabilirim ama hep aynı dönüşü yaptılar? İnceledik iptal kararından vazgeçmedik vs. diye.mail yazdın mı
Amazon saçmaladı artık.Evet 15 tane yazmış olabilirim ama hep aynı dönüşü yaptılar? İnceledik iptal kararından vazgeçmedik vs. diy
Canım birazcık inat etmelisin. Ben şey yazmıştım, "kitap okuyorum diye dolandırıcı mı oluyorum. Türkiye'nin ortalaması üzerinde kitap okumak suç mu? ben ve benim gibiler sayesinde kitap okuma ortalaması artıyor ama siz yaptığınızla bunun önüne geçiyorsunuz. İnsan haklarına aykırı bu"Herkese mutlu huzurlu bir gün dilerim. Bugün eşim 2 günlük ufak bir kaçamak planlamış ona gideceğiz. Yanıma kısa bir kitap almayı düşünüyorum. Bu arada Şermin Yaşar'ın yeni kitabı çıkmış. Amazon hala bana kitap aldırmıyor. Ama başka şeyler alabiliyorum sadece kitap alamıyorum
Merhaba herkese. Yine bir senenin sonunda topiğinize dahil olmaya karar verdim. Umarım bu sefer sözümü tutarım :/
Pfff yetişemem herhalde ama elimden geleni yapıcamSana beş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?