- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Mücella ve Nar Ağacını okudum ikisi de çok güzel. Ayse Kulin in çoğu kitabını okudum. Mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Ben de Ayfer Tunç ilk defa okuyacağım. Rica ederim.Ayfer Tunç un kitaplarını okudum. Ayşe Kulin hiç okumadım. Nazan Bekiroğlundan sadece 1 kitap okumuşum. Bakacağım teşekkür ederim
Murat MenteşYa kızlar bende sepet yaptım baktım ki hep yabancı yazarlar. Türk yazarlarıda çok severim. Var mı Türk romanlarından önereceğiniz kitaplar? Çok bilindik olmayan ama iyi diyebileceğiniz ? Çünkü çok bilindikleri okudum hep. Bu ara dönem romanlarına taktım. Dönem romanları olabilir.
Ayfer Tunç un kitapları çok güzel mutlaka okuyun. Ben de dediğiniz kitaplara bir bakayım teşekkür ederimMücella ve Nar Ağacını okudum ikisi de çok güzel. Ayse Kulin in çoğu kitabını okudum. Mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Ben de Ayfer Tunç ilk defa okuyacağım. Rica ederim.
Teşekkür ederim Murat Menteş harici okumuşum. Hemen bakıyorum :))Murat Menteş
Alper canıgüz
Hakan günday
Buket Uzuner
Nermin yıldırım
Ayfer tunç
Bilge Karasu- GeceSiz söyleyin şimdiden isterseniz ben de araştırayım :)
İlk kısımda bilmediğim çok yazar varmış onları hemen araştıracağım. Çok faydalı oldu teşekkür ederim. Yeni yazarlar okumayı çok seviyorum. Bazen alıştığımız yazarları okurken yine aynı kalem tarzı diyorum. O yüzden yeni kalemler keşfetmek iyi oluyor.Bilge Karasu- Gece
Murat Uyurkulak - Tol
Nahit Sıtkı Örik - Kıskanmak
Abdül Şinasi Hisar - Fahim bey ve biz
Selçuk Baran - Bozkır Çiçekleri
Selçuk Baran - Tortu
Tomris Uyar - Yürekte Bukağı
Adalet Ağaoğlu - Geniş Zamanlar üçlemesi
Bunlar dışında okuduklarımdan da yazayım
Ferit Edgü - Hakkaride bir mevsim
Orhan Pamuk- Kırmızı saçlı kadın
Ahmet Ümit bence tüm kitapları
Zülfü Lüvaneli- Serenad, Huzursuzluk, Kardeşimin Hikayesi
İhsan Oktay Anar - Puslu Kitalar Atlası
Azra Kohen- Gör Beni
Yaşar Kemal - İnce Memed serisi
Ahmet Hamdi Tanpınar- Huzur, sahnenin dışındakiler ve Mahur Beste
ilk kısımda ki yazarları tamamen yorumlardan yola çıkıp aldım. Okudukça yine yazarım.İlk kısımda bilmediğim çok yazar varmış onları hemen araştıracağım. Çok faydalı oldu teşekkür ederim. Yeni yazarlar okumayı çok seviyorum. Bazen alıştığımız yazarları okurken yine aynı kalem tarzı diyorum. O yüzden yeni kalemler keşfetmek iyi oluyor.
cocuk kitabi ama bence cumhuriyetin ilk sabahini okumalisiniz aglaya ahlaya okudum benYa kızlar bende sepet yaptım baktım ki hep yabancı yazarlar. Türk yazarlarıda çok severim. Var mı Türk romanlarından önereceğiniz kitaplar? Çok bilindik olmayan ama iyi diyebileceğiniz ? Çünkü çok bilindikleri okudum hep. Bu ara dönem romanlarına taktım. Dönem romanları olabilir.
Geniş zamanlar 'ı okumamız lazım artıkBilge Karasu- Gece
Murat Uyurkulak - Tol
Nahit Sıtkı Örik - Kıskanmak
Abdül Şinasi Hisar - Fahim bey ve biz
Selçuk Baran - Bozkır Çiçekleri
Selçuk Baran - Tortu
Tomris Uyar - Yürekte Bukağı
Adalet Ağaoğlu - Geniş Zamanlar üçlemesi
Bunlar dışında okuduklarımdan da yazayım
Ferit Edgü - Hakkaride bir mevsim
Orhan Pamuk- Kırmızı saçlı kadın
Ahmet Ümit bence tüm kitapları
Zülfü Lüvaneli- Serenad, Huzursuzluk, Kardeşimin Hikayesi
İhsan Oktay Anar - Puslu Kitalar Atlası
Azra Kohen- Gör Beni
Yaşar Kemal - İnce Memed serisi
Ahmet Hamdi Tanpınar- Huzur, sahnenin dışındakiler ve Mahur Beste
Ben ismimi eklemistim ama şuan güncel listede ismim yok.
Hedefiniz kaçtı?
Benimkinin benzerinden varmış sende deEki Görüntüle 3357488 Eki Görüntüle 3357489 kitaplığım hazır ❤
boş yerler görüyorum. en kısa zamanda hayırlısıyla ve kolayca seveceğin kitaplarla dolsun taşsın inşallahEki Görüntüle 3357488 Eki Görüntüle 3357489 kitaplığım hazır ❤
boş yerler görüyorum. en kısa zamanda hayırlısıyla ve kolayca seveceğin kitaplarla dolsun taşsın inşallah
Ben de çok memnunum,severek kullanıyorum, teşekkür ederim ❤Benimkinin benzerinden varmış sende de. Çok memnunum ben, arkası ve yanları açık olduğu için kitaplarımı havalandırmama falan çok gerek duymuyorum. Güle güle kullan .
Bi bu kadar daha kitap sığdırırım ben burayaboş yerler görüyorum. en kısa zamanda hayırlısıyla ve kolayca seveceğin kitaplarla dolsun taşsın inşallah
2 sene oldu dimi biz geniş zamanları alalıGeniş zamanlar 'ı okumamız lazım artık
Ocak ayında Tol'u okuyoruz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?