Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar hanımlar

maalesef 2 gündür şehir dışındaydım bazı zaruri sebeplerden ötürü... bu yüzden 2 gün kitap okuyamadım,ama okuduğum tek günde de 60 sayfa okuyabildim

okul zamanlarında adeta bir kitap öğütücü makinemsi olan ben, artık iş güç yoğunluktan günde ancak 60 sayfa okur oldum görüyor musunuz halimi a dostlar, rezillik

olsun,sayenizde eski formuma kavuşacağıma eminim,canım dostlar kulübü

gelip rapor vereyim dedim

bu arada nasılsınız iyi misiniz?

Biz de iyiyiz Canım bi Anna Karenina bataklığına düşmüşüm ki çıkamıyorum

Biz de iyiyiz Canım bi Anna Karenina bataklığına düşmüşüm ki çıkamıyorum
ayyyyyyy iyi hatırlattın,hazır kargo BE-DE-VE kampanyası devam ediyorken alayım hemen ,burada hangi üye deid hatırlayamadım ama başka sitelerde de çok iyi ve akıcı diyorlar,çok sevindim ya oh . klasikler tabumu yıkacağım inşallah

bu arada 2 cilt değil mi normalde ?

Umarım değildir

Yok canım tek cilt. Belki baktığın yayın evi kitap kalın olduğu için 2 cilt basmıştır

İyigeceler
İyi hissetmek kitabı dinlene dinlene okunmalı. Bu gece onu anladım. 30 sayfa okuyarak kenara bıraktım notlar alarak. Ve yanında Deniz İşçileri kitabına başladım. 20 sayfa okudum. Victor Hugo. Daha önce Sefiller ve Bir idam mahkumunun Son Gününü okumuştum. Bakalım bu nasıl gidecek elimde. Diğerleri çok hızlı akmıştı. Saat farkı HerKes rüyalarda ben buralarda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…