- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Kaçıncı sayfadasınız
Kesinlikle
Sopasıyla geldiği gün oooo neler neler yaparızKesinlikle
Onun sopası varsa bizim de süpürgemiz var kaçarızSopasıyla geldiği gün oooo neler neler yaparız
326Kaçıncı sayfadasınız
Ay nerdee dün eş kişisi pek istekli değildi Anna filmi izlemeye, maceralı aksiyonlu başka bir film izledik onun yerine. ( adını bile bilmiyorum).
Teşekkür ederim
Erkekler eski tarz film dizi izlemiyor illa aksiyon illa bilim kurguAy nerdee dün eş kişisi pek istekli değildi Anna filmi izlemeye, maceralı aksiyonlu başka bir film izledik onun yerine. ( adını bile bilmiyorum).
Teşekkür ederim
Anna dan baska okudugumuz mu var
Annayi bitiren sukredioben çok uğrayamıyorum bilgi almak amaçlı sormuştumm annaya başladım ben de başka varsa sıraya onu alayım diye
Aa ben iki kitap aynı anda gidiyorum daha başlardayım annada ağır mı gidiyo ? İnşallah bitirebilirim gözüm korktuAnnayi bitiren sukredio
Evet boyle sirt sirta omuz omuza
Kitap agir gitmiyor aksine cok akici ama kitap bitmiyor sonu yok sankiAa ben iki kitap aynı anda gidiyorum daha başlardayım annada ağır mı gidiyo ? İnşallah bitirebilirim gözüm korktu
Havalar bizi mahvetti modundayız galibaKitap agir gitmiyor aksine cok akici ama kitap bitmiyor sonu yok sanki
Tabi canim baska bi sebebi olamaz . Hep bu havalar yuzundenHavalar bizi mahvetti modundayız galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?