- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.099
- 798
Yaaa çok teşekkür ederim yorumunuz icinYazarın en iyi kitaplarından biridir şimdiden keyifli okumalar diliyorum.
Murakami tarzı diye bir durum var diğer türlerle benzeştiremediğim ve ben bunu çok seviyorum.
Yazar ya çok seviliyor yada nefret arası yok
Kitap sonlarından beklentiniz illa ki bir duruma bağlansın sonuçlansın ise sizi tatmin etmeyebilir fakat ben çok değişik bir hayal dünyası okumak istiyorum ve hayran kalmak istiyorum ise Murakami bence bu konuda çok iyi:)
Bu arada kitabı bölünmüş olarak almanız çok iyi olmuş ben tek cilt olarak okumuştum çok konforsuz oluyor
Ben de tek olaylı akışlardaki kitaplarda bir son beklentisine giriyorum fakat Murakami kitaplarında çok başka oluşumlar verdiği için klasik sonlar beni üzerdi bile :) Biraz şey diyor gibi yazar ; bu zengin kurgu dünyasının sonunu sizin hayal gücünüze bırakıyorum:)Yaaa çok teşekkür ederim yorumunuz icin
Evet yorumlar tam da bahsettiğiniz gibi seven çok sevmiş,sevmeyen ben bunu niye okudum demiş. Bitiremeyen de çok.
Ortasına hiç denk gelmedim yorumların hep birbirinin zıttı.
Bu kitabı epey araştırdım tek ciltte vardı dediğiniz gibi ama baktım bu kalınlıkta 3 kitabın tek kitaba sığabilmiş olması sanki eksik kalacak,tam anlamayacakmışım hissi verdiği için ya hep ya hiç deyip seti aldım.
Aslında sonu bağlansın seviyorum kitaplarda ben ama içerik tatmin ederse çok takılmıyorum açıkçası.
Ben genelde 3-4 kitap arasında kalırsam hep bildiğim yazarın kitabına yönelirim ve onu alırım mesela senelerdir kitap okuyup bu seneye kadar Grange okumamam bunun örneğidir ikisi yanyana ise (genelde aynı rafta oluyorlar)Tess Gerritsen alıp çıkıyordum ama bu sene farklı yazarlar okumak istiyorum. Bakalım inşallah değer.
Bu sene sadece(yanlış hatırlamıyorsam) 1 Tess kitabı okudum,1de Markus Zusak,diğerleri daha evvel okumadığım yazarlardı. Araya yine sevdiğim yazarları sıkıştıracağım ama yenileri de okuyacağım. Belki çok seveceğim yeni yazarlar bulurum bu sayede.
Aslında mantıklı. Keyifli bile olabilir spesifik bir nesnenin ne bileyim rakamın vs üzerine ısrarla basmıyorsa. Son okuduğum kitapta kitabın neredeyse her sayfasında geçen rakamlar acayip merak uyandırdı bende ama bir sonuca bağlanamayınca neden dedim açıkçası ama konu örgüsü içinde tadında bir şekilde hayal gücüne bırakılırsa keyifli olur illaki. Bağlamaktan kastim tamamen havada kalması özellikle vurgulanan,ısrarla merak uyandırma çabasıyla gözümüze sokulanın bir anlama ulaşmaması ,öyle havada manasızca asılı kalması.Ben de tek olaylı akışlardaki kitaplarda bir son beklentisine giriyorum fakat Murakami kitaplarında çok başka oluşumlar verdiği için klasik sonlar beni üzerdi bile :) Biraz şey diyor gibi yazar ; bu zengin kurgu dünyasının sonunu sizin hayal gücünüze bırakıyorum:)
Ayrıca Grange harika bi Polisiye Gerilim yazarıdırBetimlemelerini çok güzel buluyorum ve genel kültür anlamında da mutlaka bir şeyler katıyor insana kitapları.
Tess 'in tüm kitaplarını okudum son 2 hariç , o daha çok kriminal olayın üstünde durup onu ayrıntılıyor ama sonuç olarak lezzetli kitaplar yazıyor:)
Tekrar keyifli okumalar diliyorum :)
Yazarın en iyi kitaplarından biridir şimdiden keyifli okumalar diliyorum.
Murakami tarzı diye bir durum var diğer türlerle benzeştiremediğim ve ben bunu çok seviyorum.
Yazar ya çok seviliyor yada nefret arası yok
Kitap sonlarından beklentiniz illa ki bir duruma bağlansın sonuçlansın ise sizi tatmin etmeyebilir fakat ben çok değişik bir hayal dünyası okumak istiyorum ve hayran kalmak istiyorum ise Murakami bence bu konuda çok iyi:)
Bu arada kitabı bölünmüş olarak almanız çok iyi olmuş ben tek cilt olarak okumuştum çok konforsuz oluyor
Çok ilgimi çekti ve daha önce okumadığıma çok üzüldüm “İmkansızın Şarkısı” ile başlamak önerilmiş hemen listeme ekliyorum.Yaaa çok teşekkür ederim yorumunuz icin
Evet yorumlar tam da bahsettiğiniz gibi seven çok sevmiş,sevmeyen ben bunu niye okudum demiş. Bitiremeyen de çok.
Ortasına hiç denk gelmedim yorumların hep birbirinin zıttı.
Bu kitabı epey araştırdım tek ciltte vardı dediğiniz gibi ama baktım bu kalınlıkta 3 kitabın tek kitaba sığabilmiş olması sanki eksik kalacak,tam anlamayacakmışım hissi verdiği için ya hep ya hiç deyip seti aldım.
Aslında sonu bağlansın seviyorum kitaplarda ben ama içerik tatmin ederse çok takılmıyorum açıkçası.
Ben genelde 3-4 kitap arasında kalırsam hep bildiğim yazarın kitabına yönelirim ve onu alırım mesela senelerdir kitap okuyup bu seneye kadar Grange okumamam bunun örneğidir ikisi yanyana ise (genelde aynı rafta oluyorlar)Tess Gerritsen alıp çıkıyordum ama bu sene farklı yazarlar okumak istiyorum. Bakalım inşallah değer.
Bu sene sadece(yanlış hatırlamıyorsam) 1 Tess kitabı okudum,1de Markus Zusak,diğerleri daha evvel okumadığım yazarlardı. Araya yine sevdiğim yazarları sıkıştıracağım ama yenileri de okuyacağım. Belki çok seveceğim yeni yazarlar bulurum bu sayede.
Benim de ilk okuduğum kitabıdır kendileri.Çok ilgimi çekti ve daha önce okumadığıma çok üzüldüm “İmkansızın Şarkısı” ile başlamak önerilmiş hemen listeme ekliyorum.
Keyifle okuyun,bende bu sabah başladım kitaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?