• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi pazarlar 💕 şubat ayı ortak okumalarının yorumlamaları yapılmadı değil mi başkanım? Ben bir süredir pek dikkatli takip edemedim 😅. Yapmadıysak ne zaman yapacağız?
İyi pazarlar. Ramazan girişi diye bu hafta erteledim. Önümüzdeki hafta yaparız iksini de

Günaydın kızlar 💕

C Calcifer ben çoğunluğa uymaya çalışırım. Sadece önce Dorian’ı sonra Cam Çocuk’u yorumlasak olur mu diyecektim. Çok az okudum ama bitirmesem bile hakkında konuşmaya elimden geldiğince katılmaya çalışacağım 🥰

Eklentiler

• IMG_3921.webp
    IMG_3921.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 39
Günaydın kızlar 💕

C Calcifer ben çoğunluğa uymaya çalışırım. Sadece önce Dorian’ı sonra Cam Çocuk’u yorumlasak olur mu diyecektim. Çok az okudum ama bitirmesem bile hakkında konuşmaya elimden geldiğince katılmaya çalışacağım 🥰
Ben de öyle düşünüyorum çünkü Cam Çocuk'u ben de okumadım. Bu hafta okurum onu Cuma günü yorumlarız. O zamana kadar bitirmiş olurum ben de

Günaydın 💜 Mutlu haftalar 🌸

Cam Çocuğu okumadım. Dorian Gray’i de aklımda kaldığı kadar yorumlamaya çalışırım. (Ya da eski yorumumu bulup kopyalarım 😂😂)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X