Deniz işçileri yapıştı elime gözüme. İnşsllah Mart’ta başlarım. Bari onunla marta giriş yapayım. Deniz işçileri 317 de daha 450 sayfa toplam. Bu gece 350 yaparsam inşallah yapacağım. Sonrasında iyi hissetmek onu bitirip serenada heyecanla geçerim. Çok amin
Şuan Mor okuyorum. Aile dizimi, regresyon tarzı konulara ilginiz varsa tavsiye ederim. Bundan sonra da artık oğlum için bir kitap okuyacam. Oyun terapisini de alalı çok oldu anca okuyacağım okuma hızımı ilerletmem lazım. Hızlı okuma taktiği bilen var mı?
Calci ben hepi topu 3 kitap okudum. bildirim topiğine okudukça değil de ay ay yazayım ne dersin.
Bugün hiç uğrayamadım can kitapseverler.
kardeşim geldi. Bana yeni 8 dünya getirdi. Dünde hedef okumamı gerçekleştiremedim. İnşallah herşey yoluna girer deniz işçileri bitince.
Bunlarda yeni dünyalarım Eki Görüntüle 2786676
Şuan Mor okuyorum. Aile dizimi, regresyon tarzı konulara ilginiz varsa tavsiye ederim. Bundan sonra da artık oğlum için bir kitap okuyacam. Oyun terapisini de alalı çok oldu anca okuyacağım okuma hızımı ilerletmem lazım. Hızlı okuma taktiği bilen var mı?
Calci ben hepi topu 3 kitap okudum. bildirim topiğine okudukça değil de ay ay yazayım ne dersin.
180. Sayfaya geldim kizlarrr...
Bu günlük benden bu kadar Ömer ve Macide hâlâ stabil, parasızlık dışında sorunları yok ama o Nihat yok mu hiç tekin değil gıcık oldum adama Sonunu çok merak ettiğim bi kitap oldu sayenizde.Ne olacak Ömer'in durumu aceppp
Bugün hiç uğrayamadım can kitapseverler.
kardeşim geldi. Bana yeni 8 dünya getirdi. Dünde hedef okumamı gerçekleştiremedim. İnşallah herşey yoluna girer deniz işçileri bitince.
Bunlarda yeni dünyalarım Eki Görüntüle 2786676
Bu ayın kitapları bitti. Ama itiraf etmeliyim ki; hayatımda ilk defa zoraki okuduğum iki kitap oldu ama bu benden kaynaklı olabilir. Belki zamanım değildi okumak için. Şuan beynim donuk gibi, ne anladığımı bilmiyorum
Zaman geçtikçe netleşir inşallah kafamda.
Günaydın sevgili okursever arkadaşlarım mutlu ve bol okumalı haftasonları diliyorum kumarbaz ı okumaya devam ediyorum. Polina için yaramazlık mı desem fedakarlık mı yapmaya devam ediyor kahramanımız. Hızlı bitecek gibi hatta zaman olursa bugün bitirmeye çalışacağım. Sizlerin okuduğu Anna kitabı benim okuduğum 4 kitaba bedel malum. O yüzden bari size yetişmiş olayım diye acele ediyorum