- 21 Nisan 2018
- 8.261
- 30.337
- 548
- 36
Ben de okurken hep bunu dusunuyorum ama 2,3 cumle disinda derin anlam bulamiyorumBence bizim anlamadığımız çok derin anlamlar içeriyor
Peki neden klasiklerden sayılmış kiBen de okurken hep bunu dusunuyorum ama 2,3 cumle disinda derin anlam bulamiyorum
Yani bilmiyorum, kitaba haksizlik etmek istemiyorum ama cok fazla gereksiz ayrinti var. Bana birşey katmadigi icin de okuyasim gelmiyorPeki neden klasiklerden sayılmış kiKaramazov Kardeşler'i okudum o da 1.000 sayfaydı ama hiç böyle boş yerlerini görmedim
ne saçmalık hemde adam kitaba hiç bir şey katmıyor yaaa800 sayfa levin ve saçmalıkları
buna katılıyorum, olaylarda da mesela bana çok saçma gelen şeyler kitapta kutsal bir şeymiş gibi bahsediliyor.Bence bizim anlamadığımız çok derin anlamlar içeriyor
Peki neden klasiklerden sayılmış kiKaramazov Kardeşler'i okudum o da 1.000 sayfaydı ama hiç böyle boş yerlerini görmedim
Bence çita çok yüksekti o sebeple hayal kırıklığı oldu. Ben kitaba kötü diyemem ama anlamsız derecede uzun.Yani bilmiyorum, kitaba haksizlik etmek istemiyorum ama cok fazla gereksiz ayrinti var. Bana birşey katmadigi icin de okuyasim gelmiyor
Genişşşşşşşşş 3 oda 1 salonnnnne saçmalık hemde adam kitaba hiç bir şey katmıyor yaaa
buna katılıyorum, olaylarda da mesela bana çok saçma gelen şeyler kitapta kutsal bir şeymiş gibi bahsediliyor.
örnek Anna'nın kocası nın davranışına nasıl taptılar öyle, bizim ülkede ona başka bir şey diyorlar
Degil mi? Cok kisisel konular etrafinda donuyor. Toplumsal boyuta ulaşamıyor, sadece Levinin oldugu bolumlerde tarim iscileriyle ilgili bazi seyler geciyor ama o da tatmin edici degil. O yuzden cok sıkıldım benBence çita çok yüksekti o sebeple hayal kırıklığı oldu. Ben kitaba kötü diyemem ama anlamsız derecede uzun.
100 sayfadan oluşan ama şahaser kitaplar okudum, Anna onu veremedi bana.
O bölümleri geçmeyeyim dedim belki bir şey var dedim okudum ama hiç bir şey yokmuşYani bilmiyorum, kitaba haksizlik etmek istemiyorum ama cok fazla gereksiz ayrinti var. Bana birşey katmadigi icin de okuyasim gelmiyor
Günaydınlarr
Mehfam
@H M
@samdan
@astrojurnal
@elektra
@benneyanginlargordum
@JES
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5 Nasılsın canım sesin çıkmıyor
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
Jawlensky
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@eylulcmre
@isabel
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Polo33
@yet07
@Natsume
@Samsonn
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
GunaydinGünaydın Anna zedeler ve onlara gülenler
Hazırda bitmiş olan 3 kitap için tarih belirleyelim mi?
1. Kuyucaklı Yusuf
2. Uçurtma Avcısı
3. Martin Eden
@samdan
Jawlensky
Mehfam
@H M
@astrojurnal
@elektra
@JES
@benneyanginlargordum
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur ,
@WunderLost
@Oriana Geçmiş olsun yavrum
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz nasılsın canım. Baş ağrın geçti mi?
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@isabel
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Annanya
@yet07
@Samsonn
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Bonushoş geldin
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
Biz Ferfecir olarak kabul etmiyoruz bunu)[1] Lev Tolstoy tarafından yazılmış, Rus Habercisi'nin 1873-1877 yılları arasındaki döneminde, bölümler hâlinde basılmış roman. 125 farklı yazarın belirlediği bir listede zamanımıza kadar yazılmış en iyi roman olarak görülmüştür.[2]
Gelde inan şimdi
Günaydın herkeseGünaydın Anna zedeler ve onlara gülenler
1. Kuyucaklı Yusuf
2. Uçurtma Avcısı
3. Martin Eden
@samdan
Jawlensky
Mehfam
@H M
@astrojurnal
@elektra
@JES
@benneyanginlargordum
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur ,
@WunderLost
@iloveme
@Margaret Hale
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@isabel
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Annanya
@yet07
@Samsonn
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Bonushoş geldin
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
Ben martin eden okumadım kiGünaydın Anna zedeler ve onlara gülenler
1. Kuyucaklı Yusuf
2. Uçurtma Avcısı
3. Martin Eden
@samdan
Jawlensky
Mehfam
@H M
@astrojurnal
@elektra
@JES
@benneyanginlargordum
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur ,
@WunderLost
@iloveme
@Margaret Hale
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@isabel
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Annanya
@yet07
@Samsonn
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Bonushoş geldin
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
Katılıyorum. Levin in kısmı nasıl başlarsa başlasın kendi iç dünyasına dönüyor zaten. Hep vurucu bir mesaj arıyor insan, ortak olmasaydı benim okumam çok daha uzun sürerdi kesinlikle.Degil mi? Cok kisisel konular etrafinda donuyor. Toplumsal boyuta ulaşamıyor, sadece Levinin oldugu bolumlerde tarim iscileriyle ilgili bazi seyler geciyor ama o da tatmin edici degil. O yuzden cok sıkıldım ben
zaman ve kültür farkının büyük önemi vardır ama biraz şişirilmiş gibi işte)[1] Lev Tolstoy tarafından yazılmış, Rus Habercisi'nin 1873-1877 yılları arasındaki döneminde, bölümler hâlinde basılmış roman. 125 farklı yazarın belirlediği bir listede zamanımıza kadar yazılmış en iyi roman olarak görülmüştür.[2]
Gelde inan şimdi
Ben yabancilarin kendi islerini fazlasiyla abarttiklarini dusunuyorum. Ozellikle Bati'li sayilan ulkeler kendi romanlarini, filmlerini ya da herhangi bir sanatsal faaliyetlerini goklere cikarmayi cok iyi beceriyorlar. Bunun reklamini da cok guzel yapıyorlar. Eminim onlardan cok daha iyi yazan yazarlar ya da oyunculuk yapan aktorler, aktristler hatta filmi cekilmeye deger insanlar vardir diger ulkelerde. Sanata ne kadar deger verdigimizle ilgili bu.)[1] Lev Tolstoy tarafından yazılmış, Rus Habercisi'nin 1873-1877 yılları arasındaki döneminde, bölümler hâlinde basılmış roman. 125 farklı yazarın belirlediği bir listede zamanımıza kadar yazılmış en iyi roman olarak görülmüştür.[2]
Gelde inan şimdi
Ben okuduklarımı da okumayı düşünüyorum hatırlamıyorum hiç bişey
GünaydınGünaydın Anna zedeler ve onlara gülenler
1. Kuyucaklı Yusuf
2. Uçurtma Avcısı
3. Martin Eden
@samdan
Jawlensky
Mehfam
@H M
@astrojurnal
@elektra
@JES
@benneyanginlargordum
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur ,
@WunderLost
@iloveme
@Margaret Hale
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@isabel
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Annanya
@yet07
@Samsonn
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Bonushoş geldin
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
Ben bitirmezdim. Sevmedigim bir kitap olursa direk birakirim. Ortak diye okuyorum sadece.Katılıyorum. Levin in kısmı nasıl başlarsa başlasın kendi iç dünyasına dönüyor zaten. Hep vurucu bir mesaj arıyor insan, ortak olmasaydı benim okumam çok daha uzun sürerdi kesinlikle.
zaman ve kültür farkının büyük önemi vardır ama biraz şişirilmiş gibi işte
Bence bu algı ile alakalı. Kültür meselesi. Ama çoğu klasikte böyle hissetmemiştim. Cidden okumak için zorladım kendimi.)[1] Lev Tolstoy tarafından yazılmış, Rus Habercisi'nin 1873-1877 yılları arasındaki döneminde, bölümler hâlinde basılmış roman. 125 farklı yazarın belirlediği bir listede zamanımıza kadar yazılmış en iyi roman olarak görülmüştür.[2]
Gelde inan şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?