Teşekkür ederim
Teşekkürler
Tebrikler
Tebrikler
Şubat ayı birincisi oldunuz. Neler hissediyorsunuz bu birincilik hakkındaTeşekkür ederim
Teşekkürler
Tebrikler
Tebrikler
Yusuf birde ayın ilk kitabıydıYusuf'un hiç mi katkısı yokKabız adamlar
Öncelikle bana bu ödülü layık gördüğünüz için size ve topik arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Şubat ayı birincisi oldunuz. Neler hissediyorsunuz bu birincilik hakkında
Birinci olmanıza katkısı olan kitaplar hangileriydi . Arkadaşlara neler tavsiye edersinizÖncelikle bana bu ödülü layık gördüğünüz için size ve topik arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Sizler olmasaydınız bende olamazdım beni sizler yarat..şklfdgkkg
GünaydınYeni bir güne günaydınlarr
Eki Görüntüle 2794848
Mehfam
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
Nego
@Samsonn
@Chocolita
Bu yolda ilerlerken önüme çok engeller çıktı (Levin), yol arkadaşlarımı kaybettim pes ettiler direnemediler.Birinci olmanıza katkısı olan kitaplar hangileriydi . Arkadaşlara neler tavsiye edersiniz
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Tekrar tebriklerBu yolda ilerlerken önüme çok engeller çıktı (Levin), yol arkadaşlarımı kaybettim pes ettiler direnemediler.
Ama ben mücadeleci ruhumu asla kaybetmedim, azmettim başardım. Gecelerce uykusuz kaldım ama pes etmedim.
Size tavsiyem Levin'lere rağmen yıkılmayın, bu yolun sonu aydınlık dostlarım.
günaydın herkeseYeni bir güne günaydınlarr
Eki Görüntüle 2794848
Mehfam
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
Nego
@Samsonn
@Chocolita
Gözün aydın canım.günaydın herkese, kardeşim izne geldiği için bu sıralar yogun gecıyor dun aksamda yogunluktan unutmusum yanı teli cok sonra elıme aldım ama bıldırımlerıde gormedım acıkcası unuttum o yuzden kuyucaklı yusufu yorumlamaya gelmeyı kusura bakmayın Bende bir kaç bişey ekliyecek olursam kitapta bir annenin evladına yapabıleceği kötülükne kadar olabilir ki en çoğun cevabını buldum gereksiz hırslar yuzunden evladını bıle gozden cıkarabılecek harap olmasına neen olabılecek bır anne gordum bu canımı cok sıktı, ote yandan yusuf ve muazzez arasında aslında bişey olacagını kaymakam yusufu alıp eve getırdıkten sonratahmin etmiştim nıtekimde oyle oldu, aradaki yas farkı banada tuhaf gelsede malesef bu tarz durumlar hele o donem ıcın cok normal dıye dusundum. Yusuf keske bıraz daha dırayetli olabılseydı hayatıyla ilgili kararları almayı sürekli ertelemeseydi belkı o zaman hersey daha baska olurdu Şahınde ortamdakı bosluktan yararlanarak at kosturmaya devam ettı. Şahinde aşırı bı doyumsuzluk ıcerısındeydı kaymakam beyınde bu hallere dusmesının nedenı oydu aslında dolayısıyla mala mülke paraya aşırı duskunluk haksız olanların bıle bu malk mulk ıle adaletı satın alabıldıgı kendı lehlerıne cevırebıldıgı ve bunun sonucundada cok agır bedellerın odendıgı bi r yeşilçam filmiydi adeta
Teşekkür ederim calcimmGözün aydın canım.
Yorumuna sağlık
Demir Ökçe ye başladım akşamHe ya bilincinin akışına yandığım benim beynimi kızartacak
Bana uyar
ne okusam el atın bana
Demir Ökçe ortak okuma herkes yazmış zati
Çizgili Pijamalı Çocuk çok tavsiye ederim, sürükleyici, yüreğe dokunan bir kitap hemen arkasından filmi de araya sıkıştırılabilir.
Gunaydin
Yeni bir güne günaydınlarr
Eki Görüntüle 2794848
Mehfam
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
Nego
@Samsonn
@Chocolita
Tebrikler
Ben de aynıyım. O ön yargımı kırayım diye Damızlık Kızın Öyküsü'nü okudum pardon okumaya çalıştım ama okuyamadım. Gerçi kitapla birebir yapmışlar ama nasıl ilerlediğini bildiğim için çok zor okudum. O yüzden filmini izlediğim kitapları okumamaya karar verdim. Harry Potter hariçDemir Ökçe ye başladım akşam
Şimdi ben kitabını okuduysam filmini izlemiyorum,filmini izlediysem kitabını okumuyorumkafamda canlandırdığımla farklı oluyor, bütün büyüsü bozuluyor.
Cok guzel yaBu yolda ilerlerken önüme çok engeller çıktı (Levin), yol arkadaşlarımı kaybettim pes ettiler direnemediler.
Ama ben mücadeleci ruhumu asla kaybetmedim, azmettim başardım. Gecelerce uykusuz kaldım ama pes etmedim.
Size tavsiyem Levin'lere rağmen yıkılmayın, bu yolun sonu aydınlık dostlarım.
Harry Potter oğluma alıcam biraz daha büyüsün.Flimlerine bayıldı.Ona alınca bende okurumBen de aynıyım. O ön yargımı kırayım diye Damızlık Kızın Öyküsü'nü okudum pardon okumaya çalıştım ama okuyamadım. Gerçi kitapla birebir yapmışlar ama nasıl ilerlediğini bildiğim için çok zor okudum. O yüzden filmini izlediğim kitapları okumamaya karar verdim. Harry Potter hariç
Mart ayında sen de birinci olursa açıklamalarda bulunabilirsinCok guzel ya
GünaydınYeni bir güne günaydınlarr
Eki Görüntüle 2794848
Mehfam
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
Nego
@Samsonn
@Chocolita
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?