Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şubat ayı birincimiz Eleadora ya altın madalyasını takdim edelim

Teşekkür ederim
Teşekkürler
Şubat ayı ikicilerimiz Life light ve @Natsume ye gümüş madalyalarını verelim

Tebrikler
Şubat ayı üçüncülerimiz @Jasminla ve @dolunay10 bronz madalyalarını verelim.

Eki Görüntüle 2794853
Tebrikler

Şubat ayı birincisi oldunuz. Neler hissediyorsunuz bu birincilik hakkında
Öncelikle bana bu ödülü layık gördüğünüz için size ve topik arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Sizler olmasaydınız bende olamazdım beni sizler yarat..şklfdgkkg

Öncelikle bana bu ödülü layık gördüğünüz için size ve topik arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Sizler olmasaydınız bende olamazdım beni sizler yarat..şklfdgkkg
Birinci olmanıza katkısı olan kitaplar hangileriydi . Arkadaşlara neler tavsiye edersiniz

Birinci olmanıza katkısı olan kitaplar hangileriydi . Arkadaşlara neler tavsiye edersiniz
Bu yolda ilerlerken önüme çok engeller çıktı (Levin), yol arkadaşlarımı kaybettim pes ettiler direnemediler.
Ama ben mücadeleci ruhumu asla kaybetmedim, azmettim başardım. Gecelerce uykusuz kaldım ama pes etmedim.

Size tavsiyem Levin'lere rağmen yıkılmayın, bu yolun sonu aydınlık dostlarım.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Tekrar tebrikler

günaydın herkese, kardeşim izne geldiği için bu sıralar yogun gecıyor dun aksamda yogunluktan unutmusum yanı teli cok sonra elıme aldım ama bıldırımlerıde gormedım acıkcası unuttum o yuzden kuyucaklı yusufu yorumlamaya gelmeyı kusura bakmayın Bende bir kaç bişey ekliyecek olursam kitapta bir annenin evladına yapabıleceği kötülükne kadar olabilir ki en çoğun cevabını buldum gereksiz hırslar yuzunden evladını bıle gozden cıkarabılecek harap olmasına neen olabılecek bır anne gordum bu canımı cok sıktı, ote yandan yusuf ve muazzez arasında aslında bişey olacagını kaymakam yusufu alıp eve getırdıkten sonratahmin etmiştim nıtekimde oyle oldu, aradaki yas farkı banada tuhaf gelsede malesef bu tarz durumlar hele o donem ıcın cok normal dıye dusundum. Yusuf keske bıraz daha dırayetli olabılseydı hayatıyla ilgili kararları almayı sürekli ertelemeseydi belkı o zaman hersey daha baska olurdu Şahınde ortamdakı bosluktan yararlanarak at kosturmaya devam ettı. Şahinde aşırı bı doyumsuzluk ıcerısındeydı kaymakam beyınde bu hallere dusmesının nedenı oydu aslında dolayısıyla mala mülke paraya aşırı duskunluk haksız olanların bıle bu malk mulk ıle adaletı satın alabıldıgı kendı lehlerıne cevırebıldıgı ve bunun sonucundada cok agır bedellerın odendıgı bi r yeşilçam filmiydi adeta

Gözün aydın canım.
Yorumuna sağlık

Demir Ökçe ye başladım akşam
Şimdi ben kitabını okuduysam filmini izlemiyorum,filmini izlediysem kitabını okumuyorum kafamda canlandırdığımla farklı oluyor, bütün büyüsü bozuluyor.

Demir Ökçe ye başladım akşam
Şimdi ben kitabını okuduysam filmini izlemiyorum,filmini izlediysem kitabını okumuyorum kafamda canlandırdığımla farklı oluyor, bütün büyüsü bozuluyor.
Ben de aynıyım. O ön yargımı kırayım diye Damızlık Kızın Öyküsü'nü okudum pardon okumaya çalıştım ama okuyamadım. Gerçi kitapla birebir yapmışlar ama nasıl ilerlediğini bildiğim için çok zor okudum. O yüzden filmini izlediğim kitapları okumamaya karar verdim. Harry Potter hariç

Cok guzel ya

Harry Potter oğluma alıcam biraz daha büyüsün.Flimlerine bayıldı.Ona alınca bende okurum
Trende ki kız mesela filmini mi izlesem kitabı mı okusam kararsızım.
Uçurtma Avcsı'nın da var filmi ama izlemem,kitabın büyüsü gitmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…