- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Beni uçan süpürge nin yanina al
Hem orta kat sıcak olur dimi uçanim kacanim
Kırmızı patates kitabını duymuştum limonsuzum onu da merak ediyorum. Önce bir ilk düşündüğümu alayım daGünaydın
Dün gece kırmızı pazartesi ye başladım. 15 dakika okuyabildim uykum geldi
Buarada 90 yazıyordu ama 110 sayfaymış
Aynen ara kat iyidir hele Erzurum’daysanHem orta kat sıcak olur dimi uçanim kacanim
Şimdi baktım da bonuslar falan da alt kattaymisAynen ara kat iyidir hele Erzurum’daysan
Değişik bi kitap canım. Ölen bi adamın nasıl öldüğünü anlatıyor. Yada ben öyle anladımKırmızı patates kitabını duymuştum limonsuzum onu da merak ediyorum. Önce bir ilk düşündüğümu alayım da
Sabırlıysan güzel kitap benceDeğişik bi kitap canım. Ölen bi adamın nasıl öldüğünü anlatıyor. Yada ben öyle anladım
Ay ne alakaysa bizim köyde biri ölünce ölü ölmüş diyorlarDeğişik bi kitap canım. Ölen bi adamın nasıl öldüğünü anlatıyor. Yada ben öyle anladım
Aynen aynenŞimdi baktım da bonuslar falan da alt kattaymiskomşularım iyiymiş. Gider geliriz yaf
İnsanın uzulecegini kursağında bırakıyorlar dimiAy ne alakaysa bizim köyde biri ölünce ölü ölmüş diyorlaro geldi aklıma
Bir de şey var Yangınlar YanıyorAy ne alakaysa bizim köyde biri ölünce ölü ölmüş diyorlaro geldi aklıma
İnsanın uzulecegini kursağında bırakıyorlar dimi
Türkçeyi katledip bizden de anlatım bozukluğu çözmemiz bekleniyorBir de şey var Yangınlar Yanıyor
Sen 300 okumussun sorarsın tabi dimifenasin fenaaa ben istediğim kitabı daha alamadım yalan yok başlayamadım
Bu sözlerle gelen birine "geldin mi?" demek ve evden arayıp "evde misin" diye sormak ölümüne kapışırBir de şey var Yangınlar Yanıyor
Başladım artık çok sıkmazsa bitiricem inşSabırlıysan güzel kitap bence
Bende bazen kitabı bitirmiş oluyorum. Sonra ikinciye tekrar okurken hiç fark etmediğim şeyleri fark ediyorum aslında her şeyi yanlış anlamışım meselaO eskiden di şimdi iki okuyorum 1 anliyim diye
+ Kim o?Bu sözlerle gelen birine "geldin mi?" demek ve evden arayıp "evde misin" diye sormak ölümüne kapışır
Başladım artık çok sıkmazsa bitiricem inş
Bide ses analizi yapalım istiyorlar+ Kim o?
- Beennn
Ayyy inanmıyorum çok sevindirik oldum
Aslında şöyle desen+ Kim o?
- Beennn
Böyle daha da motive edici oluyor dimiAyyy inanmıyorum çok sevindirik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?