Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demir Ökçe ye başladım akşam
Şimdi ben kitabını okuduysam filmini izlemiyorum,filmini izlediysem kitabını okumuyorum kafamda canlandırdığımla farklı oluyor, bütün büyüsü bozuluyor.
Akşam ben de başladım ona ah çok severim kitabını okuduktan sonra filmini izleyip de filmi yermeyi
Harry Potter aşkına

Selam kızlarcımm
Şubat şampiyonlarını tebrik ederim kimlerdi hatırlayamadım
Calcim Harry Potter kırmızı çizgimizdir saygılar

Merhabayın şampiyonalara çok tebrikler
Dün gece 50 sayfa okudum sadece. Bu ara biraz İngilizcemi geliştirmek için en az yarım saat en fazla 1 saat videolar izlemeye karar verdim. Bu yıl sonunda life in uk sınavına gireceğim. Nisan’da da ehliyet sınavım var. Sınavlar sınavlar. İngilizce sınavlar. Evden çıkamayınca iyiden geriledi dilim. Bugün bir kitap daha başlayacağım. Daha karar veremedim mahkum prenses ve kamelyalaı kadın arasında gidip gelmekteyim akşam netleşir bu gel gitler. Şimdilik bayyy

Alemdağında var bir yılanı bitirdim. Demir ökçeye mi başlasam kırmızı pazartesiye mi karar veremedim
Benim 10 syf kaldı. Sonra Demir Ökçe başlayacağım. Bende kırmızı pazartesi var sanarken Yüzyıllık yalnızlık varmış meğerse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…