Gunaydin kizlarcimYeni bir güne günaydınlarr
Eki Görüntüle 2794848
@_Reyyan
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
D dolunay10
@pawlover
WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
@teolog8579
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@yet07
Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
dayler dayler
Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@Samsonn
@Chocolita
KesinlikleBöyle daha da motive edici oluyor dimi
Ahhh insallah canim insallahMart ayında sen de birinci olursa açıklamalarda bulunabilirsin
Mart ayında 1. olabilirsin meselaKesinliklegaza geldim şu an hahahah
Ara kat ve merkezi sistem olmasi sartAynen ara kat iyidir hele Erzurum’daysan
Akşam ben de başladım onaDemir Ökçe ye başladım akşam
Şimdi ben kitabını okuduysam filmini izlemiyorum,filmini izlediysem kitabını okumuyorumkafamda canlandırdığımla farklı oluyor, bütün büyüsü bozuluyor.
Harry Potter aşkınaBen de aynıyım. O ön yargımı kırayım diye Damızlık Kızın Öyküsü'nü okudum pardon okumaya çalıştım ama okuyamadım. Gerçi kitapla birebir yapmışlar ama nasıl ilerlediğini bildiğim için çok zor okudum. O yüzden filmini izlediğim kitapları okumamaya karar verdim. Harry Potter hariç
Calcim Harry Potter kırmızı çizgimizdir saygılarBen de aynıyım. O ön yargımı kırayım diye Damızlık Kızın Öyküsü'nü okudum pardon okumaya çalıştım ama okuyamadım. Gerçi kitapla birebir yapmışlar ama nasıl ilerlediğini bildiğim için çok zor okudum. O yüzden filmini izlediğim kitapları okumamaya karar verdim. Harry Potter hariç
Bak Erzurum’da yaşayan hemen anlıyür hiç Erzurum’da yaşayanla yaşamayan bir olur mu ?Ara kat ve merkezi sistem olmasi sart
HicBak Erzurum’da yaşayan hemen anlıyür hiç Erzurum’da yaşayanla yaşamayan bir olur mu ?
İlk bronz madalyam
Her yıl mutlaka tekrar izlenirSelam kızlarcımm
Şubat şampiyonlarını tebrik ederim kimlerdi hatırlayamadım
Calcim Harry Potter kırmızı çizgimizdir saygılar
Hiç sıkıntı değil canım.Gec bildirim icin kusuruma bakmayın
ŞUBAT kitaplarım
1 Swannlarin Tarafı
2 İklimler
Olmak uzere 2 tanecik
Cok teşekkür ederimmmmHiç sıkıntı değil canım.
Listeye ekledim
Benim 10 syf kaldı. Sonra Demir Ökçe başlayacağım. Bende kırmızı pazartesi var sanarken Yüzyıllık yalnızlık varmış meğerseAlemdağında var bir yılanı bitirdim. Demir ökçeye mi başlasam kırmızı pazartesiye mi karar veremedim
Yüzyıllık yalnızlık bende de çok uzun zamandır var başlayamadım bir türlüBenim 10 syf kaldı. Sonra Demir Ökçe başlayacağım. Bende kırmızı pazartesi var sanarken Yüzyıllık yalnızlık varmış meğerse
İlerleyen aylarda neden olmasınYüzyıllık yalnızlık bende de çok uzun zamandır var başlayamadım bir türlüonu da kalabalık okursak iyi olur aslında
Mümkünse hazirandan sonraİlerleyen aylarda neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?