Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selaam bugün işlerimi erken bitirdim bildirimini gördüm aldım kitabı elime şimdi başlicam bakalım akşama kadar ne kadar okursam okuduğumla katılayım

Hem saat hem de kutap okuyamiyorum bu sira hic. Kafam o kadar dolu ki, konsantre olamiyorum resmen
Ben de öyle oluyorum bazen ama mutlaka hedef koyuyorum. Hiç okumasam bile en azından 5 10 sayfa okuyorum. Böylece devamlılığı sağlayabiliyorum

Yalnız olmadığıma sevindim demir ökçede politika konuşuyorlar diye kırmızı pazartesiye başladım beter etti sanki yağmur dolu hesabı Allahtan ince kitap
Demir Ökçe ye dayanamadım 60 sayfada pes ettim

Okudugumu anlayamiyorum ki, bos bos okuyorum. Sonra durup ben ne okudum diyorum
İşte öyle öyle başladıkça bir zaman sonra anlamlanmaya başlıyor. sen devam et. 5 sayfa da olsa mutlaka oku. İyi gelecek sana da

İşte öyle öyle başladıkça bir zaman sonra anlamlanmaya başlıyor. sen devam et. 5 sayfa da olsa mutlaka oku. İyi gelecek sana da

Bende o durumdayım çoğu zaman bunun yüzünden çok erteledim dün 20 sayfa okudum bomboş okumuşum baştan 5 sayfa daha tekrar okudum anlamaya hatırlamaya başladım
Bugun deneyeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…