Anna nın konusuna baktım,ben bunu okumam dedimAnna'yı okumadın dimiokusaydın Demir Ökçe çerez gibi gelirdi
DemeeDemir Ökçe ye dayanamadım 60 sayfada pes ettim
8 mart daha ama 2 kitap okumuş
Sayfa sayısı az ondan,ikisi 400 sayfa mı ediyor o kadarcıkÖff öleceğimi bilmem ya
Bu aralar okuyacağım tarzda değil,derin düşüncelere dalamam o yüzden
Hoş geldinizçok güzel bir şey :) bende dahil olacam bakalım
okumadım ama burada olurum inşallah08.03.2021 - Pazartesi Saat 21.00 Kendine Ait Bir Oda
Çok manidar olacak bugün bu kitabı konuşmak
Bence okumasanız da yorumlara katılın.
@_Reyyan
@H M
@Tosun Pasa
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@astrojurnal
@Otrera
@Bonus
Nego
@Samsonn
@Chocolita
Yok yok yalnız değilsin sen = ben demektir
Konusu farklı sondan başlıyor diye ilgimi çekti de okuyorum
Bak şuan nerde kaldığımı yazamıyorum çünkü adamın adını unuttum
Evlendiği gece karısını baba evine gönderen adam diyim anla
Ben de öyle demiştimAnna nın konusuna baktım,ben bunu okumam dedim
Ya hu Beyaz Diş,Vahşetim Çağrısı nerde bu nerde,o tarz olacağını düşünmüştüm bir heves
Olsun sonuçta 2 kitap :)Sayfa sayısı az ondan,ikisi 400 sayfa mı ediyor o kadarcık
Ben başlamış bulunmaktayımHoş geldiniz
okumadım ama burada olurum inşallah
Life light çok hoş oldu bu düşünceler En iyisi biraz askıya alayım bu kitabı
Ahlaksızlıktan ötürü demiştim zaten,yorumlara bakmıştımBen de öyle demiştim
Anna konusu kadar cürretkar bir kitap değil. Hepsi yüzeysel anlatılıyor ama Ahlaksızlık diz boyu. Hani bir laf vardır eskilerden bilir misin " Ruslar misafirlere eşlerini sunuyor" diye. Demek ki bu olaylar yüzünden çıktı bu laf
Sayfa sayısından hesaplanmadığı için azcık çakallık yapmış olabilirimOlsun sonuçta 2 kitap :)
O diyor aşık oldum ben gidiyorum. Koca diyor boşamam yasak. O zaman nikahındayken gidiyorum başkasıyla yaşıyorumAhlaksızlıktan ötürü demiştim zaten,yorumlara bakmıştımokumamakla doğru karar vermişim
+1545 Babalar ve oğullar da herkes birbirinin sevdiceğine aşık oluyorBen de öyle demiştim
Anna konusu kadar cürretkar bir kitap değil. Hepsi yüzeysel anlatılıyor ama Ahlaksızlık diz boyu. Hani bir laf vardır eskilerden bilir misin " Ruslar misafirlere eşlerini sunuyor" diye. Demek ki bu olaylar yüzünden çıktı bu laf
yaaaaa gerçekten mi ? o zaman kesin başlamıyorumBen başlamış bulunmaktayım40 sayfa okudum ne anladın diye sor
Anna bitince bu kitabi okuyacaktim08.03.2021 - Pazartesi Saat 21.00 Kendine Ait Bir Oda
Çok manidar olacak bugün bu kitabı konuşmak
Bence okumasanız da yorumlara katılın.
@_Reyyan
@H M
@Tosun Pasa
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@astrojurnal
@Otrera
@Bonus
Nego
@Samsonn
@Chocolita
Bence motive olmak için ince kitaplar birebir.Sayfa sayısından hesaplanmadığı için azcık çakallık yapmış olabilirim
Şaka bir yana iyi geldi böyle çok motive oldum
Hangi kitabı sevdik ki Demir Ökçe'yi de sevelim+1545 Babalar ve oğullar da herkes birbirinin sevdiceğine aşık oluyor
Sanki kadın yok
yaaaaa gerçekten mi ? o zaman kesin başlamıyorum
Hoş Demir ökçe yede giydiriyorlar ama
O diyor aşık oldum ben gidiyorum. Koca diyor boşamam yasak. O zaman nikahındayken gidiyorum başkasıyla yaşıyorum
Hele bir Levin var of offf
Hayır anında bırakıyorum. eğer kitap güzelse ve benim için doğru zaman değilse sonraya bırakıyorum. ama beğenmediysem elveda sonsuza kadarSırf başladığınız için sevmediğiniz kitabı tamamlıyor musunuz?Önceden yapıyordum bunu ama artık zamanım değerli,bana bir şey katmayacağını düşündüğüm,keyif vermeyen kitapları tamamlamıyorum artık.
Yok canım sende şimdiHangi kitabı sevdik ki Demir Ökçe'yi de sevelim
Ben yarım bırakmayı sevmiyorum o sebeple tamamlamaya çalışıyorum.Sırf başladığınız için sevmediğiniz kitabı tamamlıyor musunuz?Önceden yapıyordum bunu ama artık zamanım değerli,bana bir şey katmayacağını düşündüğüm,keyif vermeyen kitapları tamamlamıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?