Beğenmedim atıcam sana seri
git burdanCalci okumama şaşırıyor ama seni şaşırtaccam dahanormalde çok okuyan biriyim inanır mısın topik iyi gelmedi herhalde ahsjdjf
Selam tatlım nasıl oldun ?Selaaaam
Çok şükür daha iyiyim calci sen nasılsın? Neler yaptın bugünSelam tatlım nasıl oldun ?
Hayrolsun neyin var chocoÇok şükür daha iyiyim calci sen nasılsın? Neler yaptın bugün
Saatimi kurayım bu kez de kimseye muhtaç olmayayım calcim08.03.2021 - Pazartesi Saat 21.00 Kendine Ait Bir Oda
Çok manidar olacak bugün bu kitabı konuşmak
Bence okumasanız da yorumlara katılın.
@_Reyyan
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@astrojurnal
@Otrera
@Bonus
Nego
@Samsonn
Chocolita
Kitabi okudum. Aksam fırsat bulursam katilirim size08.03.2021 - Pazartesi Saat 21.00 Kendine Ait Bir Oda
Çok manidar olacak bugün bu kitabı konuşmak
Bence okumasanız da yorumlara katılın.
@_Reyyan
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@astrojurnal
@Otrera
@Bonus
Nego
@Samsonn
Chocolita
Ben de daha iyiyim canım. kendime geldim şükürÇok şükür daha iyiyim calci sen nasılsın? Neler yaptın bugün
Senin neyin vardı calci?Ben de daha iyiyim canım. kendime geldim şükür
Tabiki gelceem kutucaklıyada gelirdim unutmasaydım baktın ki yokum 21:10 a kadar bi tıklat calcimGeleceksen her türlü çağırırım seni
pmsSenin neyin vardı calci?
Tamadır PapatyamTabiki gelceem kutucaklıyada gelirdim unutmasaydım baktın ki yokum 21:10 a kadar bi tıklat calcim
Bende olmam inşallah bugün ilk gün
Bitti şükür yaa. Geçen hafta tam bir kabustuBende olmam inşallah bugün ilk güngelmiş geçmiş olsun pms ye şey iyi geliyormus
Ben
Örgülerini yaptıkça aslında kafan dağılırdi senin? Hiçbir şey kar etmedi diyosunBitti şükür yaa. Geçen hafta tam bir kabustu
bileğim ağrıyor ya. 2 aya yakındır elime örgü almıyorumÖrgülerini yaptıkça aslında kafan dağılırdi senin? Hiçbir şey kar etmedi diyosun
Yaa üzüldüm neden öyle oldu? Sürekli ördüğün için belki kaslar gerilmiş olabilir. Çok sık mi örüyordunbileğim ağrıyor ya. 2 aya yakındır elime örgü almıyorumNazar ettiler bana Cho
valla bilmiyorum. Çok sık örgü örecek vaktim de yok yani. Bu ara yıllık bakıma girmem lazım sanırımYaa üzüldüm neden öyle oldu? Sürekli ördüğün için belki kaslar gerilmiş olabilir. Çok sık mi örüyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?